21-08-2015 - Nieuws, Wielrenblad

BlowOut Sale in Mantel’s superstore

Op donderdag 27 augustus om 18:00 uur start de unieke BlowOut Sale. Een feestje om de start van de najaarsopruiming te vieren. Vanaf dat moment gaat de fietscollectie van 2015modellen in de aanbieding. Uiteraard voor zeer scherpe prijzen.

Gedurende de drie dagen (27, 28 en 29 augustus) zijn de acties exclusief in de Mantel superstore (ArnhemZuid) verkrijgbaar. Wil je geen enkele aanbieding missen? Schrijf je in via Mantel.com/blowoutsale en ontvang als eerste de online folder met honderden aanbiedingen.

Aanbiedingen
● Racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen (2015modellen) Diverse modellen in verschillende maten en kleuren: extra scherp geprijsd!
● Scratch & Dent: fietsen en onderdelen met een kleine beschadiging Helaas raakt er weleens wat beschadigd in ons magazijn. Maar dat is voor jou natuurlijk een mooie kans om een fiets met een kleine kras voor fikse korting te kopen. Wij verkopen deze immers niet meer als nieuw.
● Demo onderdelen We bouwen regelmatig fietsen om voor klanten die graag andere banden monteren of een ander verzet willen rijden. De onderdelen die wij van deze fietsen afhalen hebben we bewaard voor deze Sale en gaan eruit voor weggeefprijzen.
● Vele andere scherpe acties Nieuwe onderdelen, accessoires en kleding met goede kortingen.

Wanneer?
De BlowOut Sale geldt niet online. Kom dus naar de superstore om te profiteren van de kortingen.
● Donderdag 27 augustus | vanaf 18:00 tot 21:00 uur
● Vrijdag 28 augustus | van 09:00 tot 21:00 uur
● Zaterdag 29 augustus | van 09:00 tot 17:00 uur

Meer informatie? Check Mantel.com/blowoutsale of volg ons op Facebook .

 van