10-02-2021 - Snowboarden, Nieuws

Board Hoarders – Nick Russell

Bekijk hier de splitboard-collectie van Nick!

In BOARD HOARDERS deel 3 neemt Nick Russell ons mee op een rondleiding door zijn boardstash en belicht hij enkele van zijn meest gekoesterde shredsticks, waaronder de Ultracraft Split die hij naar Bolivia bracht om te filmen voor Range Of Mystery, en een bindend Turks Petran board. Bekijk de nieuwe aflevering van Jones hier!

Een van de belangrijkste doelen van Jones Snowboards in 2009 was om de best presterende splitboards ter wereld te maken. Ze zijn er trots op dat ze dat doel hebben verbroken met een revolutionaire splitboardcollectie met toonaangevende splitboardtechnologieën zoals 3D Base Contours en de Boltless Bridge, plus milieuvriendelijke materialen zoals biohars en gerecyclede randen + zijwanden.

Waar je toert en hoe je rijdt, zal bepalen welk model splitboard het beste bij jou past. Elk splitboard is nauwkeurig afgesteld om het terrein en de sneeuw op zijn eigen manier te benaderen. Maar welk splitboard je ook kiest, de kwaliteit en het milieu-ethos van de boards van Jones zijn gegarandeerd.

Lees hier meer over Jones Splitboards!


Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van