08-08-2017 - Surfen, Nieuws

BoardChicks Surf Coaching week

Van 21 t/m 27 oktober organiseert BoardChicks in samenwerking met First Wave Surftrips een Surf Coaching week voor alle chicks die al een ongebroken golf kunnen surfen. We verblijven deze week in de First Wave Villa in Ferrel, Peniche. Ferrel is een klein dorpje, vlakbij Peniche en Baleal. Vanaf de villa zijn de dichtsbijzijnde surfspots op nog geen 10 minuten rij afstand.

s Ochtends maken we een gezond ontbijt voor je klaar en checken we de surfcondities op de webcam. Daarna ga je onder begeleiding van professionele surf- en spotguiding op pad. Of je nu intermediate of gevorderd surfer bent: de Portugese reef- en beachbreaks bieden uitdaging voor iedereen.Tijdens onze week is ook de WSL contest bezig en gaan we zeker een dagje kijken naar de TOP surfers van de wereld.

Daarnaast is er genoeg tijd om een van de vele surfshops te bezoeken, gaan we de woeste big waves in Nazaré spotten, koken we samen of ontdekken de vele restaurants en strandtenten in Peniche, Baleal en Ferrel. Are you stoked?


Prijs: €325,-

Max: 12 deelnemers

Inschrijven: boardchicks@gmail.com 

Inclusief:

– 6 overnachtingen

– 6x ontbijt

– 4x 2 uur surfcoaching (inclusief videoanalyse)

– Surffoto’s

– Bezoekje aan de WSL contest (wedstrijdraam: 20-31 oktober 2017)

– 24/7 Nederlandse FWS & BC crew aanwezig

– Gebruik van alle faciliteiten in de villa en beddengoed (wel moet je zelf een handdoek meenemen)Exclusief:

– Kamers zijn op indeling. Wil je een privé kamer dan komt er €10,- p.p.p.n. bij

– Surfboard huur €12,50 p.d.

– Surfboard huur voor een week €80,- (=7 dagen)

– Airport pickup // drop-off // driving around €95,- *

– Bus pickup in Peniche // drop-off // driving around €70,- **
* Wij raden aan om zelf een auto te huren zodat je naast de geplande surfsessies vrij bent om te doen wat jij wilt! Je kan natuurlijk ook samen een auto huren. Een auto huren kan je vaak al vanaf €100 p.w. LET OP: voor het huren van een auto heb je een creditcard nodig en een geldig rijbewijs. Wij raden www.rentalcar.nl aan voor het huren van een auto.

** Vanaf Lissabon airport gaat er een bus naar Peniche. Een ticket is rond de €10,- voor een enkele reis en je surfboard kan mee de bus in –>> http://www.rede-expressos.pt/

LET OP: wanneer je de driving around boekt zullen wij 1x per dag naar een surfspot rijden om gezamenlijk te surfen. In het huis staan fietsen die gebruikt kunnen worden om naar het dichtstbijzijnde strand te rijden of het dorpje in te gaan.


Meer info: https://www.facebook.com/events/140573109821305/

 van