21-07-2014 - Surfen, Nieuws

Boardchicks Surffestival

In het weekeinde van 6 en 7 september 2014 is het  F.A.S.T. Surfdorp in Scheveningen the place to be. Tijdens het Boardchicks Surffestival kan je 2 dagen lang terecht voor clinics, tips en tricks over allerlei verschillende boardsports.

Er zijn dit weekend niet alleen clinics voor rookies zoals het powerkiten of de golfsurf­ clinics, maar ook speciale clinics voor gevorderde, zoals de ‘tip en tricks’ surf­ clinic, voor meiden die ‘down the line’ willen leren surfen of de kitesurfclinics voor gevorderde chicks.

[youtube id=”ziWMbBsnpU0″]

Hekel aan natte voeten? Geen punt! Dan kan je ook mee doen aan de supervette skate clinics in de mini ramp, longboarden, slacklinen of je creatieve hart ophalen bij de Expositie van R-­time of lekker rond snuffel op de hand made market! Mannen niet getreurd, op 6 september is er een heerlijk feestje wat voor iedereen toegankelijk is!!

Voor meer informatie kun je terecht op de website of Facebook-pagina. Daarnaast kun je natuurlijk ook even het filmpje en de flyer checken voor een impressie van het event.

2014_boardchickssurffestival_flyer_A5_FORWEB2

 van