16-09-2013 - Surfen, Nieuws

Boardchicks surftrip naar Marokko

Ben jij een surf chica en wil jij wel een week gevuld met surftraining, stretchy yoga sessies en andere exotische activiteiten waar je het warm van krijgt? Ben jij zo’n dame die elke ochtend de swell checkt in plaats van de bustijden, constant op zoek is naar nieuwe spots en het super tof vindt om met andere sportieve dames in het water te liggen? Tja, dan zit er niks anders op dan de BoardChicks Marokko week te boeken!

Aan de zwoele Marokkaanse kust ligt het surfstadje Tamraght. In de buurt van Tamraght vind je een paradijs aan verschillende surfspots die goed zijn voor zowel beginners als gevorderden. Samen met Surf Star hebben wij accommodatie, de dagelijkse surfprogramma’s en activiteiten voor jullie klaar staan. De reisleiding is bekend in het gebied. Dit betekent dat zelfs de secret spots voor ons geen geheim meer zijn! Ben je een beginnende surfer of heb je nog nooit gesurft? Boek dan de beginnerslessen!

Hoe: Voor maar €329,00 (exclusief vliegticket) ben je al verzekerd van een toffe week!

Wanneer: 11-18 oktober, 16-23 oktober of 18-25 oktober 2013

Kijk voor meer informatie even op de site of check onderstaande flyer. Natuurlijk kan je ook terecht op de site van Boardchicks.

Boardchicks Flyer

 van