10-11-2021 - Snowboarden, Nieuws

Boardersnight is back!

Vanaf a.s. vrijdag 12/11/2021 start een reeks van 5 Boardersnights / testavonden op verschillende locaties van Snowworld. De gaafste snowboard merken ter wereld verzamelen zich dus in Snowworld, zodat iedereen de ultieme kans heeft om de nieuwste gear te testen! 

Veel merken (zoals LibTech, Jones, Arbor, GNU, YES, Nitro, Slash, NOW, etc.) zullen aanwezig zijn tijdens het Boardersnight event en gaan er een groot spektakel van maken, dat wil je natuurlijk niet missen! Deze merken nemen bovendien de nieuwste snowboards mee uit de 2021/2022 collectie zodat jij deze als eerste kunt uitproberen! Wij zijn alvast stoked om met het nieuwe speelgoed aan de slag te gaan! 

De vrijdagavonden in november staan dus in het teken van Boardersnights / testavonden bij Snowworld. Je hebt toegang tot het Boardersnights event door aanschaf van een avondskipas. Met deze skipas heb je toegang tot de sneeuwhal vanaf 17.00 uur, voor slechts €24,95. Skipassen kunnen worden aangeschaft via de Snowworld kanalen, voor meer informatie kun je terecht op de website van Snowworld. Het gehele programma vind je op de poster van het event. 

Boardersnight

Als bezoeker van de Boardersnights events zul je trouwens ook een mooie goodiebag ontvangen met onder meer Soul Magazine #1 2020 en andere toffe goodies! Met ons magazine kun je alvast in de stemming komen voor het nieuwe winterseizoen! Voor meer informatie over Soul Magazine #1 2020 kun je hier terecht: www.soulwebshop.nl

Locaties

  • 12 nov. Snowworld Amsterdam
  • 18 nov. Snowworld Rucphen
  • 19 nov. Snowworld Zoetermeer
  • 26 nov. Snowworld Zoetermeer
  • 3 dec. Snowworld Terneuzen 

Boardersnight
Boardersnight
Boardersnight

Meer informatie Zie de flyer. Bezoek de Facebook-pagina of de website van Snowworld

 van