08-07-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Boardlife Festival 2015

Nederland basrt bijna uit zijn voege als het om festivals gaat.
Waar Lowlands, Pinkpop en Valtifest eerst de heerschappij hadden over de ons festival landschap, blijkt nu een broedplaats voor creatievelingen en urban hippies.

Pitch, Dreamfields, WTWTA, Magneet… Gelukkig zijn er ook nog kleine festivalletjes. Unieke festivalletjes, zoals Boardlife festival!
Veilig voor de fit-girls, top voor de urbanhippies op fixies, en goed te doen voor de zon-aanbidder.

Boardlife is ontstaan door een tweetal enthousiaste ‘boardchicks’ die vonden dat de stap om de boardsport wereld te leren kennen, een stuk minder groot moest zijn: Een laagdrempelig festival met diverse clinics/ workshops voor een ‘instap prijsje’, een markt met leuke board/beach related items en natuurlijk fijne live muziek!

Dit is het derde jaar dat boardlife plaats vindt en met een serieuze line up, een feel-good-market, veel give-aways en (gratis) clinics staat dit festival nu op de festivalkaart!

Vanaf 15:00 gaat het festival eiland open en kun je aansluiten bij de paaldans of yoga clinics. Wanneer je je inschrijft, kun je voor een kleine meerprijs ook mee doen aan de uitdagende board clinics zoals wakeboarden en longboarden (skate).
Kom ook zeker genieten van de reggae / ska tunes van General Jabbah die om 16:00 zullen beginnen met hun set.
Als de avond valt komt de Haagse DJ/ Urban POP act (denk ala Fatboy Slim) “Playground Zer0” zorgen dat je nooit meer naar huis wil.

Op www.boardlife.nl vind je alle info en daar kun je tevens je ticket bestellen.

Tickets:
Voorverkoop €12,50
Aan de deur: €15,-
Tickets incl. goodies, yoga & andere workshops, korting op grote clinics zoals wakeboard en sup yoga.

Datum & tijd: 11 juli, 15:00 – 23:00
Locatie: Park van Luna Heerhugowaard.

Boardlife festival - 2015 - tekst1

 van