Bobike Go Bamboo met slaapstand

De Bobike Go® Bamboo met Reclining System (slaapstand) voor bagagedragerbevestiging is een uniek zitje gemaakt van bamboe dat voorzien is van een dubbelwandige constructie, een slaapstand en een bevestigingssysteem waarvoor geen gereedschap nodig is. En sinds kort ook prijswinnaar van de prestigieuze Design & Innovation Award 2023 in de categorie ‘Urban’! 

Bobike Go Bamboo

De dubbelwandige constructie vind je terug op alle modellen Bobike fietszitjes en bestaat uit 2 stevige schalen: de buitenste schaal staat in contact met de rug van het kind en is iets zachter om het comfort te verhogen. De binnenschaal is stevig en stijf en is ontworpen om een ruimte te creëren tussen de 2 schalen en dus het kind. Als het zitje wordt geraakt, raakt het het kind niet. De buitenschaal is gemaakt van 10% bamboe, een duurzaam materiaal dat, met meer dan 20 cm per dag, enorm snel groeit. Bamboe is een alternatief voor fossiel materiaal, geeft 35% meer zuurstof af dan andere bomen en speelt een belangrijke rol in de bescherming van onze planeet door zijn vermogen om CO2-uitstoot te absorberen. 

De Go® RS kan in enkele seconden achterover worden gekanteld terwijl het kind in het stoeltje zit, gewoon door op een knop te drukken en het zitje 20º naar achteren te kantelen. 

De Go® kan zonder gereedschap op de bagagedrager worden geplaatst met dank aan een bevestigingssysteem met een draaiknop die het zitje veilig op de bagagedrager vastklemt. De Go® serie is voorzien van het ColorADD-code alfabet voor mensen die kleurenblind zijn.

Over de Award

De Design & Innovation Award is zowel een keurmerk als de benchmark voor de best presterende producten in de fietsindustrie. De Design & Innovation Award is meer dan een titelgever of een applaus voor merken. Het is een prestigieus instituut dat producten doorslaggevend test in de echte wereld, ze in hun geheel beoordeelt en tot een weloverwogen oordeel komt. Ook dit jaar investeerden geselecteerde internationale journalisten, professionele testrijders en deskundigen uit de sector meer dan 6.000 uur van hun tijd in het Design & Innovation Award-proces.


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van