BoBike Go – Getest

De BoBike GO is een stevig kinderzitje welke extra bescherming biedt aan je kindje. Het slimme montagesysteem maakt (de)monteren snel en eenvoudig.

Getest

De BoBike Go is met 3,2 kilo een lichtgewicht kinderzitje dat door een slim montagesysteem makkelijk is aan te passen zonder gereedschap. De dubbelwandige constructie biedt samen met de verhoogde achterzijde extra bescherming aan het hoofd. Met een scherpe prijs en de keuze uit toffe kleuren (geel, wit, mintgroen, roze, grijs) maken dit een goede keus voor wie in de markt is voor een kinderzitje. 

Installatie is eenvoudig, je plaatst het zitje op het rek, waarbij twee plastic klemmen om ditzelfde rek vallen. Vervolgens draai je aan de royale knop, waarmee je de klemmen vastzet. Het zitje is zo ook makkelijk meer naar voren of achteren te plaatsen. Een veiligheidsfeature voorkomt dat kinderen de knop zelf los kunnen maken. 

Je kindje zit vast in een driepuntsgordel, die je over het hoofd trekt en vervolgens vastklikt tussen de benen. De banden zijn eenvoudig te verstellen, voor de wat kleinere kinderen zijn de banden wat aan de lange kant. De verhoogde achterkant is gefixeerd, deze is alleen functioneel in het geval van kleinere kinderen. 

Geïntegreerde spatschermen beschermen de voetjes, die op hun beurt in de verstelbare voetsteunen met een rubber band kunnen worden vastgezet. Zo voorkom je dat voetjes tussen de spaken belanden. 

Plus 

  • Gunstig geprijsd 
  • Eenvoudige montage 
  • Goede bescherming 

Min 

  • Schouderbanden zijn voor kleiner kids wat aan de ruime kant 

Prijs: € 69.99 

voor meer informatie ga naar bobike.com.


Deze review van de BoBike Go staat in het laatst gepubliceerde Magazine: Electrified #1 2021. Deze kun je bestellen in de Soul Webshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk App.

 van