05-04-2013 - Nieuws, Wielrenblad

Bollé brengt speciale collectie zonnebrillen uit

Bollé is een authentiek sport lifestyle merk en produceert al meer dan 120 jaar lenzen en frames. Tijdens de jaren ’80 en ’90 was Bollé vertegenwoordigt door verschillende bekende wielrenners, zoals Miguel Indurain (vijf keer winnaar Tour de France), Pedro Delgado, Alex Zülle, Laurent Jalabert en Leontien van Moorsel (drie keer winnaar Olympische spelen). Bollé gaat terug naar haar roots en wil met haar huidige expertise terugkeren in het hoogste niveau van het wielrennen en ontwikkelt daarom een speciale collectie.
Dit jaar heeft Bollé speciaal voor het wielrennen een speciale collectie ontwikkelt met drie modellen: Bolt, Tempest en de Vortex. Deze brillen zijn voorzien van de speciale B-clear lens. Lenzen van ultralichte kwaliteit die optimaal zicht bieden en bescherming tegen UV straling. Bollé is uitgerust met fotochromatisch en gepolariseerde lenzen die een optimaal zicht bieden in alle weersomstandigheden.

Alle drie de modellen zijn voorzien van een anti-condens, water- en vet-afstotende coating die ervoor zorgen dat waterspetters, modder en vet niet zorgen voor een verstoord beeld. Één van de drie modellen, de Vortex, is voorzien van een ‘Sport Optical System’. Dit frame kan aan de binnenzijde van het montuur gemonteerd worden, zodat ook de brildrager deze zonnebril kan dragen.

Meer info:  www.facebook.com/boboseyewear

 van