26-04-2007 - Surfen, Nieuws

Bondi beach part 2

Myrte, die stage heeft gelopen bij SOUL, is bezig met haar surftrip “around the world”. Maandelijks laat ze hier weten hoe het haar vergaat op haar trip.

Check hier eerdere updates:

Bondi Beach Australie
Surfing USA
Californie, Australie, Nieuw Zeeland en Fiji in een jaar

 

Het regent, gisteren ook al…bah winter in Bondi! Het wordt hier  steeds rustiger, eerder donker en natuurlijk kouder. Na de banen  zoektocht heb ik maar besloten een auto te kopen, heel logisch of  geld verdienen of uitgeven. Deze week moet ik ook mijn appartement  uit dus ga ik maar eens verder reizen en wonen in mijn Ford Falcon  Longreach, heel old school! Ik kan hem donderdag ophalen, geheel  gepimpt met bed, camping zooi en zes cylinder motor.  Zit nu alweer een maand in Bondi en heb er heel wat surf uurtjes  met mijn nieuwe board opzitten. Manly is echt het walhalla van  tweedehands boards, dus ook ik ben daar geslaagd.  Ik heb een lekker dik, breed board gekocht; pipemaster 6.8, 21 1/2  geshaped door Murray Bourton…echt super voor mij, lekker stabiel. 

 

Volgende verslag weer wat anders dan Bondi, misschien Melbourne of  Newcastle….weet ik nog niet. Eerst maar eens kijken of ik uberhaupt links kan rijden met een 5 meter lange bak 
 
Hier nog wat (surf)plaatjes.

 

 

 

 

 


6 surf mag. 2007


 

 van