19-03-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Bontrager nieuwe raceschoen en sokken

De zeer succesvolle Velocis raceschoen is verbeterd en heeft nu een nog betere pasvorm en meer comfort. Dat zie je terug in de geperforeerde (en daardoor soepelere) bovenkant van synthetisch leer. In combinatie met de zeer gewaarde Boa IP1 draaisluiting sluit je de schoen daardoor tot op de millimeter nauwkeurig om je voet. Je kracht en vermogen worden vervolgens direct naar het pedaal overgebracht dankzij de solide Silver Series carbonzool. De nieuwe Velocis helpt je om nog efficiënter te fietsen, ook op langere ritten.

Uitvoeringen en kleuren

De nieuwe Velocis raceschoen is ook beschikbaar als damesmodel en vervangt daarmee het huidige Meraj-model. Voor dames is de Velocis leverbaar in wit en blauw, voor heren in zwart, blauw en oranje.

Stijl het af met de bijpassende Race LTD sokken

Combineer je nieuwe Velocis schoen met de nieuwe, bijpassende Race LTD-sokken voor een super gesoigneerde look. Deze sokken van Profila Dry materiaal zijn elastisch, voeren het vocht goed af en zijn duurzaam genoeg om meerdere seizoenen mee te gaan. Kleuren: Waterloo Blue, Radioactive Orange, Visibility Yellow

De Bontrager Velocis raceschoen is verkrijgbaar vanaf € 199.99 en de Race LTD Crew sokken zijn verkrijgbaar vanaf € 16.99.

Meer informatie over de producten van Bontrager, is te vinden op de website.

 

 van