22-03-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Bontrager presenteert gloednieuwe Cadence spinningschoen

[Harderwijk] — Bontrager presenteert een stijlvolle toevoeging aan zijn collectie fietsschoenen met de lancering van een gloednieuwe spinningschoen, die bedoeld is om rijders te helpen hun fitness- en spinningdoelen te bereiken.

Bontrager spinningschoen

De Cadance spinningschoen is zowel functioneel als modieus. Hij heeft de juiste pasvorm voor pittige intervallen op de spinningfiets, biedt comfort tijdens de warming-up en cooling down en ziet er op en naast de fiets superstijlvol uit.

De compatibiliteit met tweebouts SPD-schoenplaatjes zorgt voor een stabiele verbinding met de klikpedalen op de spinningfiets. Daarnaast heeft de schoen een BOA® L6 draaiknop voor een nauwkeurige en eenvoudige afstelling van de pasvorm.

De Cadence is bovendien voorzien van een comfortabele, dempende EVA middenzool voor langdurig loopcomfort. Verder zorgt het mesh hoofdmateriaal in het bovendeel voor maximaal ademend vermogen en houdt de voeten koel tijdens de meest intensieve workouts.

SPD-compatibel
De Cadence spinningschoen is geschikt voor tweebouts SPD-schoenplaatjes, voor een veilige voet-fietsverbinding en soepele, slipvrije oefeningen.

Fine-tuning van de pasvorm
Een eenvoudige BOA® L6 draaiknop met tweezijdige verstelmogelijkheid biedt rijders een strakkere pasvorm bij intensieve oefeningen, of een iets ruimere, relaxte pasvorm tijdens de cooling down.

Meer dan alleen fietsen
Als het tijd is om uit te klikken en af te koelen, hoef je niet van schoenen te wisselen. Met de comfortabele loopzool van de Cadence kun je ook probleemloos oefeningen doen na het spinnen.

Unconditional Borntrager Guarantee
Net als alle producten van Bontrager worden ook de nieuwe Cadence spinningschoenen gedekt door de Unconditional Bontrager Guarantee. Dat betekent dat rijders 30 dagen de tijd hebben om te wennen aan hun nieuwe aankoop. Niet tevreden? Dan mag je ze terugbrengen. Zo eenvoudig is het.

De gloednieuwe Bontrager Cadence spinningschoenen zijn vooralsnog enkel in het zwart verkrijgbaar via het Trek-dealernetwerk. Adviesverkoopprijs van € 134,99. Maten 36 – 48

Bekijk het schoenen aanbod van Trek hier!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van