10-05-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Bontrager voegt meer stijl en kwaliteit toe aan de populaire Circuit raceschoenen

[Harderwijk] — Bontrager introduceert de vernieuwde versie van zijn bestverkochte Circuit raceschoen. Het nieuwe ontwerp biedt nog meer prestaties en stijl zonder dat het ten koste gaat van het befaamde comfort en de kwaliteit waardoor de Circuit zo geliefd is.

De vernieuwde Circuit schoenen hebben een Bontrager inForm Race-leest voor een iets ruimere, prestatiegerichte pasvorm, een enkelvoudige BOA® L6 draaiknop en een klittenbandsluiting op de voorvoet voor extra verstelmogelijkheden.

De nieuwe schoenen hebben bovendien een stijvere hielconstructie waardoor je hiel beter op zijn plek blijft zitten en de krachtoverdracht bij elke pedaalslag nog beter wordt. Verder is het bovenmateriaal geperforeerd voor extra ventilatie.

De grootste verbetering is een gloednieuwe nylon-composiet Bronze Series zool, die geschikt is voor zowel SPD tweebouts- als driebouts-schoenplaatjes (montageplaat tweebouts wordt optioneel aangeboden). Een mesh-venster onder het teengedeelte in de zool zorgt voor verkoeling van je voeten.

De vernieuwde Circuit raceschoen spreekt met zijn prestaties en comfort een brede groep wielrenners aan en heeft voortaan de luxueuze en modieuze uitstraling die eerder alleen te vinden was in een hogere prijsklasse.

Unconditional Bontrager Guarantee

Net als alle producten van Bontrager worden ook de nieuwe Circuit schoenen gedekt door de Unconditional Bontrager Guarantee. Dat betekent dat rijders 30 dagen de tijd hebben om te wennen aan hun nieuwe aankoop. Niet tevreden? Dan mag je ze terugbrengen. Zo eenvoudig is het.

De Circuit schoenen zijn per direct verkrijgbaar in diverse kleurstellingen via het wereldwijde dealernetwerk van Trek. Beschikbaar in diverse kleuren in de maten 36 – 48. De adviesverkoopprijs is €139,99. Bekijk de schoenen op de website van Trek.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van