Boot Düsseldorf 2022 Surf Experience

De jaarlijkse Boot Düsseldorf komt er weer aan en voor alle surf fans is er weer een surf experience aanwezig. Boot Düsseldorf is een van de grootste internationale indoor jaarmarkten die zich focust op boten en watersporten.

Als je precies wilt weten wat er op dit moment hot is, kom dan naar het ontmoetingspunt van de surfscene in hal 8. Onbeperkte boardsportactie om te kijken en deel te nemen, de nieuwste trends en natuurlijk veel plezier – dit is uniek en kan alleen worden gevonden bij boot Düsseldorf. Of het nu windsurfers, stand up paddlers (SUP), wingsurfers, wingfoilers, surfers, wakeboarders, waveriders, kitesurfers of skimboarders zijn – surffans komen aan hun trekken bij Beach World. Tussen het vlakwaterzwembad en THE WAVE vind je dit keer meer internationale merken dan in jaren.

De podia bij het zwembad en naast THE WAVE bieden een actievol informatieprogramma over alle surfsporten, van windsurfen tot surfen en wakeboarden tot kitesurfen en skimboarden. Leer alles wat je moet weten over de nieuwe trendsport wingfoiling en shop je eerste uitrusting. Luister naar spannende interviews met de sterren en krijg tips over plekken, reizen en uitrusting voor je volgende surf- of kite-avontuur.

Ga voor meer informatie over de internationale boot en watersport conferentie naar boot.com

 van