30-08-2018 - Nieuws, Wielrenblad

BORN WK Challenge: Uitdaging voor de fietsfanaat

BORN Superior Sportscare wil een steeds meer coachende en adviserende rol te gaan vervullen richting de (recreatieve) duursporter. Een van de eerste concrete acties die daaruit voortkomt, is de organisatie van de BORN WK Challenge. Gedurende het WK Wielrennen kunnen fanatieke fietsers thuis hun eigen WK rijden door dezelfde afstand als de profs af te leggen, 259,4 km. Het aantal etappes waarin ze dat doen, bepalen ze zelf. Begin dus maar alvast met de warming-up! 

Prijzen

BORN geeft als hoofdprijs een voedingsadvies van de voedingsexpert van Team Sunweb weg, natuurlijk samen met een productpakket van BORN zelf. Om kans te maken, moeten fietsers een bewijs van de prestatie met een screenshot en foto via social media te delen.

#borntopushlimits

De BORN WK Challenge is onderdeel van een grotere campagne onder de noemer BORN TO PUSH LIMITS. Roy Slangen van BORN: “We kijken allemaal op naar de profs en daardoor denken we ook: dat niveau haal ik nooit. Maar daar gaat het helemaal niet om als je sport. Het gaat erom dat je bijzondere avonturen beleeft, terwijl je je eigen grenzen keer op keer verlegt. BORN wil er zijn voor iedere sporter, die daar plezier in heeft, niet alleen voor de Tom Dumoulins van deze wereld. Soms kan een kleine aanpassing al het verschil maken en daar willen we sporters bewust van maken.”

Meer informatie 

Sporters kunnen dan ook via de website van BORN een voedingsadvies opvragen, gebaseerd op de uitdaging die zij zichzelf stellen. Daarnaast deelt BORN regelmatig tips en adviezen via social media, zoals de Facebook-pagina van het merk. Doen jullie ook mee met deze uitdagende BORN WK Challenge?

 van