18-12-2015 - Surfen, Nieuws

Brett Burcher nieuwe teamrider Brunotti

Brunotti is hard aan de weg aan het timmeren om het alom geprezen merk nog groter te maken. Afgelopen week maakte Brunotti bekend dat diehard big wave surfer Brett Burcher deel gaat uitmaken van het indrukwekkende watersport team van Brunotti. 

Brett is een geboren avonturier en is altijd opzoek naar nieuwe bestemmingen, nieuwe vrienden, verschillende culturen en uitdagende surfspots. Brett heeft zichzelf gevormd tot een hoog niveau surfer die geen barrel uit de weg gaat. Grote golven en een perfecte swells zijn Brett’s motivaties maar het aller belangrijkst voor hem is om te genieten van het leven. Brett zal zijn leven met ons delen door middel van verschillende surf movies.

Brunotti wil de good feeling lifestyle toegankelijk maken voor iedereen. Brunotti realiseert dit door het delen van hele vette content, het verkopen van hoge kwaliteit producten en het ontwikkelen van producten met de juiste persoenen, Brett past perfect in dit plaatje.

Brunotti is erg trots op haar team van atleten. Deze riders delen hun beste kitesurf, windsurf, wakeboard of surf momenten met jou. Hun eerste sprong, laatste trick, de sessies die hun gelukkig maken en tijdens dit proces ook nog vooruitgang boeken. Meer info over Brunotti vind je hier.

Brett brunotti Burcher

 van