05-02-2021 - Nieuws

Brooks England lanceert nieuwe kleuren van hun populaire C17 zadel

Amsterdam, 14 januari 2020 – Brooks England voegt vier nieuwe stijlvolle kleurstellingen toe aan de collectie van het populaire C17 zadel. Marine blauw, zilver, bruin en geel zijn de nieuwe kleuren.

Of het nu gaat om woon-werkverkeer, riten de racefiets of gravel avonturen, het befaamde comfort en de duurzaamheid van de C17-collectie past perfect bij verschillende fietsstijlen.

Brooks England C17 zadel

Adviesprijs zadel: € 120

Zoals je gewend bent van Brooks’ C17 zadel zijn de nieuwe kleurstellingen gemaakt met de bekende Brooks gevulkaniseerde natuurrubberen top. Die is flexibel en hoeft niet te worden in gereden zoals bij de leren zadels.

De nieuwe C17 zadels zijn voor € 120 exclusief online beschikbaar op BrooksEngland.com. Hier vind je het C17 zadel natuurlijk ook in de klassieke kleuren naast de specials met koperen afwerking en de C17 carved met een uitsparing in het zadel voor meer comfort.

Brooks England C17 zadel

Over Brooks England

Brooks is het oudste, nog opererende zadel bedrijf van de wereld. Het is opgericht in 1866 en is bekend geworden met haar leren zadels. Naast leren zadels biedt Brooks ook de Cambium lijn op basis van gevulkaniseerd rubber. Ze hebben een assortiment tassen speciaal gericht op fietsers. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol en eigenlijk perfect voor elke gelegenheid.


Brooks biedt naast een divers assortiment aan zadels ook andere fietsgear aan zoals de Travel Bags. Meer over deze Travel Bags lees je hier. Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van