11-01-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Brooks presenteert nieuwe Discovery tassenlijn

Brooks England introduceert met trots een geheel nieuwe tassenlijn: de Brooks Discovery-collectie. In deze nieuwe tassen wordt het allerbeste van moderne technologie met de tijdloze esthetiek van Brooks England gecombineerd. Met speciale, doordachte details als reflecterende delen, een rekbaar helm compartiment en gewatteerde laptopzakken, zijn deze tassen een must-have voor iedere commuter! 

De Discovery-collectie bestaat uit twee rugtassen, de Sparkhill (beschikbaar in small en medium), Pitfield, de New Street laptoptas en Strand schoudertas. Voor de New Street laptoptas is een uniek bevestigingssysteem ontwikkeld, zodat de tas nog makkelijker aan de fiets te gebruiken is. Elk Discovery-model is voorzien van waterdicht, gecoat, nylon materiaal en met waterdichte ritsen ontworpen voor slim gebruik in een stedelijke omgeving.

De Brooks Discovery-collectie is verkrijgbaar via Brooks dealers of via de website van Brooks England. Daar kun je uiteraard ook terecht voor nog meer informatie over de tassen van Brooks. Check hieronder een video van het merk, om te kijken hoe deze hoogwaardige producten worden gefabriceerd. Houd ook zeker alle kanalen van Wielrenblad in de gaten, voor onze ervaringen met het merk.

 van