21-05-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Brunotti lanceert de RDP lijn!

Deze zomer lanceert Brunotti de RDP hardware en softgoods lijn. RDP staat voor ‘Rider Developed Product’ en is dan ook samen met de Brunotti teamriders ontwikkeld. Met trots vermeld Brunotti dat Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe, Youri Zoon, Ben van der Steen, Annelous Lammerts, Arrianne Aukes, Rick Jendrusch, Sanne Meijer en Lilian de Geus zich garant stellen voor deze prachtige collectie.

Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en performance zijn de speerpunten van deze nieuwe productlijn. Het ‘hero-driven’ concept zorgt voor expertise, comfort en veiligheid in de producten die voor de Riders van grote waarde is en waar de boardsporter maximaal van kan profiteren.

Voor Brunotti is het in 1979 met windsurfen en het maken van custom boards begonnen in Scheveningen. Nu in 2015, wederom in geboorteplaats Scheveningen, lanceert Brunotti RDP een ‘all board sports’ collectie waarin de echte beleving voorop staat. Met de pay-off; ‘Get on board’ verleidt Brunotti jong en oud tot het weer ondergaan van deze funsporten en spelen ze met oude en nieuwe tradities in een innoverende variant die de sporten nog toegankelijker maken.

Casper Bleijenberg
Ik ben extreem gelukkig en apetrots om Brunotti RDP op 27 Mei aan de Wereld te mogen laten zien. Met deze collecties, die doorspekt zijn van innovaties en USP’s, zijn wij klaar voor een nieuwe periode waarin de Boardsporten weer hoogtij dagen gaan vieren. Het is weer voor iedereen en zeker niet alleen voor de ‘Red Bull’ generatie! Het maakt ook niet uit welke boardsport je beoefent of op welk niveau, zolang je maar op je board staat, daarbij inhakend op de nieuwste generatie die eigenlijk alles wil doen en niet meer kiest voor 1 sport.

Voor vragen kan je contact opnemen met Casper Bleijenberg via cbleijenberg@brunotti.com

[youtube id=”OYurH9nlVAA”]

 van