10-03-2016 - Windsurfen, Nieuws

Brunotti lanceert haar nieuwe zomercollectie met stijl

De nieuwe zomercampagne van Brunotti “#Getonboard” weerspiegelt de missie van het bedrijf om iedereen in het water te krijgen. De campagne is ontworpen om het plezier van de sport te verspreiden via haar producten. En waar kan dit beter dan voor de prachtige kust van Kaapstad.

Het hechte team van Brunotti baseert haar nieuwe zomercollectie op het ontdekken van nieuwe boardsporten, risico’s nemen en het delen van kennis. Maar het belangrijkste is dat je aan het eind van een sessie met een glimlach het water uitstapt. Brunotti hoopt dat de passie waarmee zij de producten ontwerpen terug reflecteert op de surfers. Bekijk het onderstaande filmpje over de zomer campagne van Brunotti.

https://vimeo.com/157749721

Krypto FZ5/4/3

Samen met Dorian van Rijsselberghe heeft Brunotti het Krypto FZ wetsuit ontworpen. Het wetsuit geeft genoeg vrijheid om comfortabel in het water te bewegen dankzij het Motion X Neoprene materiaal dat gebruikt wordt. De frontzipper zorgt dat het pak makkelijk aan en uit te trekken is. Het pak is speciaal ontworpen om je zelfs tijdens de koudste sessies warm te houden.

Smartshell trapeze
Dit lichtgewicht Windsurf trapeze geeft voldoende steun, zodat je het maximale uit elke sessie kan halen. Surf harder, langer en comfortabeler met het nieuwe Smartshell trapeze van Brunotti.

Teamriders
Het Brunotti windsurf team bestaat onder andere uit Dorian van Rijsselberghe en Ricardo Campello. Twee fantastische surfers met beide een eigen stijl. Dorian zal deze zomer te bewonderen zijn op de Olympische Spelen van Rio, waar hij geldt als een van de favorieten voor de gouden medaille op het windsurf onderdeel. Waar Dorian zich opmaakt voor het Olympische avontuur richt Ricardo zich vooral op  het freestyle aspect van het windsurfen. De Braziliaanse windsurfer is ongeveer 200 dagen per jaar van huis om mensen te inspireren met zijn eigen stijl en skills.

Voor meer windsurf nieuws bekijk je onze Facebook-pagina.

 

 

 van