10-03-2016 - Surfen, Nieuws

Brunotti lanceert haar nieuwe zomercollectie met stijl

De nieuwe zomercampagne van Brunotti “#Getonboard” weerspiegelt de missie van het bedrijf om iedereen in het water te krijgen. De campagne is ontworpen om het plezier van de sport te verspreiden via haar producten. En waar kan dit beter dan voor de prachtige kust van Kaapstad.

Het hechte team van Brunotti baseert haar nieuwe zomercollectie op het ontdekken van nieuwe boardsporten, risico’s nemen en het delen van kennis. Maar het belangrijkste is dat je aan het eind van een sessie met een glimlach het water uitstapt. Brunotti hoopt dat de passie waarmee zij de producten ontwerpen terug reflecteert op de surfers.

https://vimeo.com/157749721

Het Bravery wetsuit
Het Bravery wetsuit van Brunotti geeft de surfer ruimte en comfort om zich vrij in het water te bewegen dankzij het Motion X Neoprene materiaal dat gebruikt wordt. De Haloflex core van het wetsuit zorgt dat het pak genoeg warmte geeft. Het pak heeft de sluiting aan de voorzijde van het pak zitten zodat het makkelijk aan en uit te trekken is.

Brunotti Krypto surfboard
Ideaal voor sessies in Nederland brengt Brunotti het Krypto surfboard. Dit board is speciaal ontworpen om in elke conditie te presteren. De dikkere neus en center van het board geven de Krypto veel volume, waardoor het board ook in lagere golven goed presteert. Met zijn scherpe rails en de vinnen van het board dicht op de rails gepositioneerd voelt dit board als een echt shortboard aan. Eerder schreven wij over een milieuvriendelijk surfboard van Brunotti, voor dit volledige verhaal klik hier.

Teamrider
Brett Burcher teamrider van het Brunotti surfteam is een echte waterman, hij zal altijd in het water te vinden zijn om zijn grote passie achterna te jagen, namelijk de meest extreme golven te surfen die de planeet te bieden heeft. Big waves en eeuwige swell behoren tot de belangrijkste drijfveren van Brett. Wil je meer weten over Brett Burcher klik hier.

 

 

 

 

 

 van