12-04-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Bryton lanceert de Bryton 750 SE Fietscomputer

Geleen – Bryton Inc. kondigt met trots de lancering aan van het nieuwste product, de Rider 750 SE GPS-fietscomputer. Met de introductie van deze Special Edition zal elke gebruiker nieuwe routes verkennen, elke uitdaging aandurven en verre horizonten ontdekken.

De Rider 750 SE wordt ondersteund door een 2,8″ kleuren touchscreen, een omgevingslichtsensor en een ongelooflijke batterijduur van 40 uur. Hij combineert navigatiefuncties zoals on-device rerouting, turn-by-turn navigatie, vooraf geladen regionale kaarten en spraakinvoer met krachtige
trainingsfuncties, waaronder Climb Challenge, een snel statusmenu en aangepaste waarschuwingen.

Daarnaast heeft het aspect veiligheid ook de hoogste prioriteit, met Live Track en ondersteuning voor ANT+ achteruitkijkradar en lichtregeling.

“We zijn verheugd om de Rider 750 SE GPS Fietscomputer te lanceren,” aldus Bryton’s CEO, Samuel Wang. “Ons toegewijde team heeft veel moeite gedaan om een GPS Computer te ontwikkelen dat de kracht, precisie en flexibiliteit biedt die onze klanten met ons merk zijn gaan associëren. We zijn ervan overtuigd dat de Rider 750 SE de manier waarop fietsers hun ritten benaderen zal veranderen en hen in staat zal stellen hun doelen te bereiken.”

De Rider 750 SE GPS Fietscomputer is vanaf heden officieel te koop voor een prijs van €249,95.

On-Device rerouting

Raak nooit de weg kwijt, waar u ook fietst! De Rider 750 SE is uitgerust met on-device rerouting voor uw geplande tracks. De omleidingsfunctie, in combinatie met vooraf geïnstalleerde kaarten, helpt u veilig te blijven en weer op route te komen wanneer u een verkeerde afslag neemt.

Krachtige batterij voor 40 uur fietsplezier

De Rider 750 SE is gebouwd met een opmerkelijke batterij met een levensduur van 40 uur. Deze super batterij heeft meer dan voldoende energie om alle obstakels te overwinnen die op uw pad komen, zodat u vol vertrouwen elk avontuur kunt aangaan!

Aanpasbare waarschuwingen

Concentreer u op uw rit en laat de aangepaste waarschuwingen van de Rider 750 SE voor de rest zorgen! U kunt verschillende waarschuwingen configureren op basis van verschillende omstandigheden, zoals trainingstijd, duur, afstand of verbrande calorieën. Deze waarschuwingen verschijnen op de Rider 750 SE en herinneren u eraan om te drinken/eten/rusten/etc., precies wanneer u dat nodig hebt!

Upgraded Quick-Status menu

Het vernieuwde snel-statusmenu, dat vanaf elke pagina kan worden bekeken, geeft u in één oogopslag een overzicht van uw rit, inclusief sensorstatus, connectiviteit en de laatste meldingen, allemaal met slechts één tik op het scherm! Bovendien kunt u met een gekoppelde ANT+ lamp gemakkelijk uw menu aanpassen om de statusen handige bedieningsopties weer te geven, waardoor de perfecte instelling
binnen handbereik is!

Over Bryton

Het doel van Bryton is het delen van onze passie voor sport, het aanmoedigen van fietsers om een gezonde levensstijl te leiden door middel van dagelijkse oefeningen, de wereld om hen heen te verkennen, te werken aan het worden van hun best mogelijke zelf, nieuwe vrienden te maken en vooral plezier te hebben in het doen! Om dit doel te bereiken, streeft Bryton ernaar om betaalbare GPS-apparaten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en tegelijkertijd een ongeëvenaarde service aan onze klanten te bieden.

Bryton Inc, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in consumentenelektronica met GPS-ondersteuning en heeft tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van GPS-sporttechnologie. Met het hoofdkantoor in Taipei, Taiwan, hebben we ons marktaandeel over de hele wereld uitgebreid, met succes een sterke
internationale reputatie opgebouwd, een betrouwbaar merkimago gecreëerd en strategische zakelijke partnerschappen opgebouwd. Bryton werkt ook samen met professionele raceteams waaronder UCI World Team Intermarché-Circus-Wanty, UCI Pro Green Project-Bardiani-CSF[1]Faizanè, Bingoal Pauwels
Sauces WB, UCI Continental JCL Team Ukyo, Kinan Cycling Team, Terengganu Polygon Cycling Team, Victoire Hiroshima, Ljubljana Gusto Santic, en nog veel meer.

Over de UCI Wereldploeg Intermarché-Circus-Wanty

Het UCI World Team Intermarché-Circus-Wanty, opgericht in 1974 in België, heeft gedurende bijna vijf decennia amateurwielrenners klaargestoomd voor professionele wedstrijden. In het jaar 2021 werd de ploeg door de Internationale Wielerunie officieel gevalideerd als team in de UCI World Tour na tien seizoenen op Pro Continentaal niveau. Flash-forward naar het einde van het seizoen 2022 en de negenentwintig zeer ervaren renners en jonge talenten uit 10 landen namen met de ploeg deel aan hun tweede World Tour seizoen. Het team maakte een buitengewoon debuut in La Vuelta a España, met een ritzege, en hield de rode trui gedurende 9 uitzonderlijke dagen vast. De missie van het team en hun reis naar het wereldpodium omvat de waarden die we bij Bryton in de ontwikkeling van onze producten stoppen, en de input van deze en andere UCI Pro-teams is van onschatbare waarde voor het creëren van producten van wereldklasse voor zowel professionele als amateurwielrenners!

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van