20-12-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Buit van de week: Cycloc Solo

Wanneer je de Cycloc Solo hebt zeg je nooit meer dat je de fiets even wegzet, je hangt hem voortaan triomfantelijk op. De Cycloc ziet er modieus, minimalistisch en modern uit en is een fietsmeubel waarop jij je fiets kan showen aan iedereen. Daarnaast heeft de Cycloc ruimte gereserveerd voor je fietsspullen, zo kan je de helm boven op leggen, je binnenbandjes, pompje, bril en handschoenen perfect opbergen.

wielrenblad_buit_van_de_week_knog_cycloc_2

De Cycloc heeft simpel gezegd de vorm van een emmer, met twee kromme gedeelten aan  die de fiets op zijn plek houden. De bovenbuis gaat over de ene kromming heen en onder de andere door, de zwaartekracht houdt de fiets zo op zijn plek. Ook kan de Cycloc gebruikt worden als je de fiets verticaal wilt hangen, ideaal wanneer er ruimtegebrek is. De Cycloc is voorzien van twee gaten, waardoor je een kabelslot kan doen waarmee je de fiets op slot kan zetten. Het stukje design is verkrijgbaar in wit, groen, oranje en gerecycleerde zwarte kunststof.

wielrenblad_buit_van_de_week_knog_cycloc_3

Om de Cycloc op te hangen dien je zelf 3 bouten en pluggen aan te schaffen, daarnaast dien je na gelang het materiaal van je muur een steenboor of een normale boormachine te hebben. Eenmaal drie gaten geboord en de pluggen in de muur hebben gedrukt, zet je de Cycloc aan de muur. In de beschrijving is dit allemaal zeer goed en duidelijk uitgelegd, evenals de ophang mogelijkheden. Zorg wel voor goed gereedschap, dit voorkomt een hoop ellende. Eenmaal alles vastgedraaid, zet je de push-fit cover die het montage gedeelte afdekt erop.

wielrenblad_buit_van_de_week_knog_cycloc_4

In termen van de werkelijke functionaliteit is het niet zo anders dan een paar haken uit de bouwmarkt, maar wil je graag je fiets met nog meer trots weghangen, dan is de Cycloc een perfect idee. Aangezien het wel een uitgesproken vertoning is, zal het niet in iedere ruimte mooi staan. Voor € 69,90 hangt jouw fiets als een Picasso aan de muur te pronken. Ben je niet helemaal overtuigd van het model, kijk dan is naar het andere model van Cycloc, de Endo. Het voordeel van de Solo is dat het reservemateriaal, handschoentjes en  bril niet meer hoeven rond te rond te slingeren, maar netjes opgeborgen kunnen worden.

Prijs: € 69,90
Meer informatie: www.cycloc.com

 

 van