03-01-2018 - Snowboarden, Nieuws

Burton is built on boards: Anna Gasser

We kennen allemaal wel een oudere vrouw wiens vuur nooit verdwenen is. Bij elk feestje is zij de gangmaker. Ze heeft haar hele leven hard gewerkt, en nog harder geleefd. Bij Burton kennen ze er ook wel een paar, daarom hebben ze deze levensstijl vertaald naar een snowboard.
Burton presenteert: The Talent Scout. 

Gereden door Anna Gasser, Chloe Kim, en het merendeel van de vrouwelijke werknemers bij Burton, is de Talent Scout gemaakt om classic parklaps mee te maken. Het is een van de weinige echte camber park boards voor vrouwen, wat betekend dat de plank een goede pop heeft, en veel grip heeft op de kanten. De core is flink geladen, wat relaxt is voor presses, en er voor zorgt dat de plank door het hele park reageert zoals je zelf wilt.

Anna Gasser is gemaakt voor de Talent Scout en de Talent Scout is gemaakt voor Anna Gasser. Anna kreeg veel aandacht van de snowboardwereld toen ze haar cab double cork landde, en deze daarna ook in wedstrijden ging gebruiken. Haar lijst van podiumplaatsen gaat van de Burton US Open, tot de FIS Snowboard World Cup. Anna won zelfs een ESPY voor de beste vrouwelijke action sports atleet van 2017. Ze doet precies waar de Talent Scout voor gemaakt is: progressief park rijden, terwijl je het naar je zin hebt.

Anna zegt dat ze de graphic van de Talent Scout erg vet vindt. Het is geïnspireerd door oma’s bank, met patronen die je terugvindt in elke muffe oude woonkamer. Op de topsheet staat onze nieuwe favoriete oma, ze geeft ‘the bird’ en herinnert je aan: ‘Go fun yourself’.

Net als alle Burton boards van de 2018 lijn, bestaat de Talent Scout uit FSC™ Gecertificeerd hout, dit garandeert je dat je board niet bijdraagt aan ontbossing. De lijm die voor de Talent Scout gebruikt wordt (Super Sap®) is ook erg duurzaam. Het wordt voor een zo groot mogelijk deel van natuurlijke middelen gemaakt.


Meer lezen over de Burton snowboards? Check dan de site van Burton.

 van