04-06-2013 - Snowboarden, Nieuws

Burton Jibfest 2013

Zaterdag 8 juni is het tijd voor het Burton Jibfest in Snowworld Zoetermeer. Burton teamrider en Zoetermeer parkshaper Luc Büthker kreeg het idee om het Jibfest nieuw leven in te blazen en organiseert de vernieuwde 2013 contest. Gerben Verweij, die in 2008 de eerste Jibfest neerzette, zal samen met Luc een speciaal custom shaped park op baan 2 van Snowworld realiseren.

Taste_nieuws_Jibfest_A5_3

Luc: ” Het park wordt iets unieks waar je zowel creatief kan zijn als harde tricks kan gooien! Samen met Gerben zijn we tot een goede set-up gekomen.”

Er is niet alleen een sicke set-up die een uitdaging is voor elke boarder, Burton gooit 2000 euro aan prize money en goodies in de strijd voor de beste jibbers die de finales halen. Uiteraard wordt iedere boarder van elk niveau uitgenodigd, met de categorieën Men sponsored, Women, Kids en Grommets (tot 15 jaar). Burton International rider Seppe Smits is ook benieuwd naar het niveau in Nederland en is van de partij.

Op zich al goed nieuws dat het Jibfest 2013 bigger en better terug is, maar het wordt nog beter: Samen met Snowworld is afgesproken dat dit park na de contest nog 3 weken zal blijven liggen! Heb je inspiratie opgedaan tijdens het event, dan is er dus nog tijd zat om je skills te boosten op deze obstacles.

Het Burton Jibfest 2013 gaat op 8 juni los, vanaf 12 uur kun je je inschrijven maar het is goedkoper om dit van tevoren al via de mail te doen. Om half tien ‘s avonds zal de prijsuitreiking zijn.

Kosten:
Inschrijven dag zelf: €25,- incl. bbq & dagpas
Inschrijven dag zelf jaarkaarthouders: €15,- incl. bbq
Inschrijven dag zelf alleen bbq: €15,-

Inschrijven via mail
Inschrijfkosten: €22,50 incl. bbq
Inschrijven jaarkaarthouders: €12,50 incl bbq
Alleen bbq: €12,50

Van te voren inschrijven via:
burtonjibfest@snowworld.com

 van