27-05-2014 - Snowboarden, Nieuws

Burton Jibfest 2014 – Snowworld Zoetermeer

Op Zaterdag 14 juni zal de 2e editie van het Burton Jibfest plaatsvinden in Snowworld Zoetermeer. Organisator en Burton teamrider Luc Büthker gaat er weer voor zorgen dat er een volledig custom park voor elk niveau komt te liggen. De setup blijft nog even geheim maar net als vorig jaar zal het weer een uniek concept zijn! 

De contest zal van start gaan in diverse categorieën: Kids, Women, Men non-sponsored en Men Sponsored. Voor elk niveau worden de prestaties deze dag weer dik beloond: Burton gooit in totaal 2000 euro prijzengeld in de pot, GoPro geeft nieuwe camera’s weg en daarnaast zijn er nog genoeg andere goodies te winnen.

Uiteraard gaat het deze dag niet alleen om de podiumplekken maar om waar snowboarden vooral voor staat: having fun with your friends! Naast de contest is er een chille BBQ en de geruchten gaan dat er ook een internationale Burton pro rider mee komt shredden. Deze editie wil je dus zeker niet missen!

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebook-pagina van het event. Natuurlijk kun je ook nog even de edit van vorig jaar checken.

[youtube id=”8uozjgOSWE0″]

Kosten:

  • Inschrijven dag zelf: €25,- incl. bbq & dagpas
  • Inschrijven dag zelf jaarkaarthouders: €17,50 – incl. bbq
  • Inschrijven dag zelf alleen bbq: €15,-

Inschrijven:

  • Inschrijfkosten: €22,50 incl. bbq
  • Inschrijven jaarkaarthouders: €15,00 incl. bbq
  • Alleen bbq: €12,50

BUR14_JibFest_NL_1

 van