17-08-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Cabrinha 02 herfst collectie 2022 – Kitefoil

De Cabrinha 02 herfst collectie: vol met nieuwe producten gericht op de snelst ontwikkelende segmenten in Kitesurfing en Wingsurfing, het Cab Design Works Team van Cabrinha heeft alles uit de kast gehaald om de meest vooruitstrevende ontwerpen tot nu toe te leveren. Duik hieronder voor een voorproefje van wat er nieuw is…

LOGIC – Kitefoil

Cabrinha 02 herfst collectie

Naarmate het ontwerp van de foil verder evolueert, evolueren ook de ontwerpen van de boards.
Boards fungeren als de interface tussen de rijder en de foil, en zijn cruciaal voor het gevoel en het plezier.
De volledig nieuwe Logic combineert het beste van wat we in het verleden hebben geleerd van ons succesvolle Secret Agent programma, met de technologie en constructie van het foam core board programma. Deze stijve constructie board zorgt voor efficiënt pompen en rail tot rail controle, terwijl het ons ook toelaat om technologie te introduceren zoals een dubbel concave neus en afgeschuinde rails die normaal enkel te vinden zijn op grote wing boards.
De Logic is even gelukkig als hij getrokken wordt door een kite, achter een boot of als hij gesleept wordt in golven.

Klik hier voor meer informatie over de Cabrinha Logic uit de Cabrinha 02 herfst collectie 2022..

FUSION X-SERIES MKII – Freeride

Cabrinha 02 herfst collectie

Toen we de vleugels van de X-Serie introduceerden, tilden we het folieprogramma van Cabrinha naar een heel nieuw niveau. Door samen te werken met SINTEF en de Universiteit van Noorwegen, waar we in staat waren om de prestaties van draagvleugels volledig te analyseren en te simuleren in ‘s werelds grootste cavitatie tank. Op basis hiervan hebben we de X-Serie verder kunnen ontwikkelen tot de meest toonaangevende allround draagvleugelboot in de industrie. Vroege lift, maar met een hoge topsnelheid is bereikt, en door verfijnde tip vorm en profiel, bent u in staat om de tips vrij te breken, maar nog steeds klaar om te carven in je volgende bocht.

Klik hier voor meer informatie over de Cabrinha FUSION X-SERIES MKII uit de Cabrinha 02 herfst collectie 2022..


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van