17-08-2022 - Wingfoil magazine, Nieuws

Cabrinha 02 herfst collectie 2022 – Wingfoil

De Cabrinha 02 herfst collectie: vol met nieuwe producten gericht op de snelst ontwikkelende segmenten in Kitesurfing en Wingsurfing, het Cab Design Works Team van Cabrinha heeft alles uit de kast gehaald om de meest vooruitstrevende ontwerpen tot nu toe te leveren. Duik hieronder voor een voorproefje van wat er nieuw is…

MACRO AIR – Wingfoil

Cabrinha 02 herfst collectie

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan wingsurfen is de vrijheid. Vrijheid om te rijden hoe je wilt, vrijheid om te rijden wat je wilt en vrijheid om te rijden waar je wilt.
De Macro Air helpt met het laatste door een premium vleugelfolie board in een compact opblaasbaar pakket te geven dat in de achterbak van elke auto past, of in elke trein meegenomen kan worden.
Door het gebruik van de exclusieve Synthesis Foil Mount, die de boven- en onderhuid van het board samensmelt, hebben we het meest responsieve en best presterende board in dit marktsegment gecreëerd. De draai-input en trim is ongeëvenaard in de inflatable wereld dankzij de foil plate, die de rijder in staat stelt om directe input te hebben van hun achterste voet, via de mast, in tegenstelling tot het vertrouwen op draden of rails op een normaal drop stitch board.

Klik hier voor meer informatie over de Cabrinha Macro Air uit de Cabrinha 02 herfst collectie 2022.


FUSION X-SERIES MKII – Freeride

Cabrinha 02 herfst collectie

Toen we de vleugels van de X-Serie introduceerden, tilden we het folieprogramma van Cabrinha naar een heel nieuw niveau. Door samen te werken met SINTEF en de Universiteit van Noorwegen, waar we in staat waren om de prestaties van draagvleugels volledig te analyseren en te simuleren in ‘s werelds grootste cavitatie tank. Op basis hiervan hebben we de X-Serie verder kunnen ontwikkelen tot de meest toonaangevende allround draagvleugelboot in de industrie. Vroege lift, maar met een hoge topsnelheid is bereikt, en door verfijnde tip vorm en profiel, bent u in staat om de tips vrij te breken, maar nog steeds klaar om te carven in je volgende bocht.

Klik hier voor meer informatie over de Cabrinha FUSION X-SERIES MKII uit de Cabrinha 02 herfst collectie 2022..


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van