07-08-2017 - Kitesurfen, Nieuws

Cabrinha presenteert 2018 collectie!

De nieuwe (2018) collectie van Cabrinha is gelanceerd, naar eigen zeggen hun beste collectie so-far. Van de nieuwe ‘Drifter’ en ‘FX’ kites, tot de nieuwe twin-tip shapes en constructies, alles tot in de kleinste details verfijnd en dus is er genoeg om enthousiast van te worden voor komend seizoen. Wij leiden jullie alvast in!

De Ace en XCaliber van 2018, zijn nu verkrijgbaar in twee kenmerkende constructies, die een wijde range of stijlen en mogelijkheden ondersteunen. Met een volledige hout en carbon constructie heeft Cabrinha geprobeerd om de gewenste flex voor alle omstandigheden te creëren.

Met ‘The Drifter’ heeft Cabrinha naar eigen zeggen de benchmark in surf-kites ontwikkeld. In 2018 hebben ze de kite meer user-defined-trim-settings gegeven, zodat jij de kite naar wens kunt afstellen. Zo heb je altijd een kite met een handling naar jouw wensen, ideaal om bij verschillende omstandigheden dezelfde kite te kunnen gebruiken.

Tot slot is het control system vernieuwd. Cabrinha wilt hiermee de veiligheid en handelbaarheid verhogen. Meer weten? Kijk dan eens op: cabrinhakites.com of volg ons op Facebook voor het laatste kitenieuws!

 van