03-04-2018 - Kitesurfen, Nieuws

Cabrinha nieuwe XO Collectie

Cabrinha heeft zijn XO Collectie in maart 2018 aangekondigd, hierbij behoorde ook de nieuwe XO Switchblade en XO Twin-tip.

De XO Switchblade is ontworpen voor rijders die ongeëvenaarde voorspelbaarheid, veelzijdigheid en compromisloze high-end prestaties en kwaliteit willen. Of je nu hoog in de lucht technische trucks of simpelweg voor een leuke sessie doet, de XO Switchblade biedt de ultieme kitebelevenis. De kite is verkrijgbaar in de maten 6-12m2.

De XO Twin-tip is speciaal ontworpen voor vrouwelijke rijders die hun freestyle rijden onder alle omstandigheden willen voortzetten. Het zachtere flexpatroon en de smallere standopties zijn geoptimaliseerd voor vrouwen die een performance board willen voor soepele rit. Het board is verkrijgbaar in de maten 133×38,5cm en 136×39,5cm. Het XO-board kan worden gebruikt met de H1-bandjes of met de H3-laarzen.

De Switchblade XO kan worden gebruikt met alle 6 Cabrinha 4-line barsystemen. (1X Trimlite + Fireball of Quickloop, Overdrive 1X Trimlite + Fireball of Quickloop en Overdrive 1X Recoil + Fireball of Quickloop).

Meer informatie over de XO Switchblade en XO Twin-tip, is te vinden op de website van Cabrinha.

 van