20-02-2007 - Surfen, Nieuws

Californie, Australie, Nieuw Zeeland en Fiji in een jaar

Na twee jaar dromen en uitstellen gaat het nu dan toch gebeuren; mijn eigen wereldreis! Vanaf 21 februari reis ik een jaar lang van strand naar strand via:
Los Angeles – San Diego – Sydney – Auckland – Christchurch – Fiji -Los Angeles


Even in het kort:

Toen ik (Myrte) bij SOUL media begon aan mijn afstudeeropdracht (maart 2006)hoorde ik de ze alleen maar praten over surfen en hoe vet het wel niet was. Ik stond alleen maar op mijn plankje in de sneeuw en was wel benieuwd of ik een klein beetje surftalent zou kunnen hebben. Na een paar weken Mimizan was ik helemaal weg van surfen ook al ging het nog niet zo soepel. Die zomer wist ik al dat ik een jaar zou gaan reizen na mijn afstuderen maar dat ik veel wilde gaan surfen besloot ik na de zomer pas.

Na twee maanden fulltime werken om geld te verdienen voor de big trip, is nu eindelijk de dag aangebroken dat ik richting Californie vertrek om daar in San Diego te beginnen met de eerste golfjes. Drie weken later vlieg ik door naar Sydney en trek ik heel australie door om vervolgens naar Nieuw Zeeland te vliegen. Ook daar blijf ik een ‘tijdje’. Tenslotte reis ik via Fiji en Los Angeles weer terug naar Amsterdam.

Vind je het leuk om in dit kikkerland af en toe opgevrolijkt te worden door surfplaatjes,
benieuwd naar reisverhalen en verslagen van de mooiste surfspots…voor beginners?!
Check dan af en toe de SOUL site!!

 

Keep you posted!

GRTZ

Myrte

 

 van