08-01-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Calobra komt met nieuwe Comfort fietskleding lijn

In de afgelopen jaren is Calobra uitgegroeid tot een fietskledingmerk dat we steeds vaker tegenkomen op de Nederlandse wegen. Waar het merk vooral bekend staat om haar goede prijs-kwaliteit verhouding, heeft het met haar gloednieuwe Comfort lijn vooral geïnvesteerd in draagcomfort. Met de keuze voor hoogwaardige, zachte materialen en extra veel aandacht voor een zeer comfortabele pasvorm, slaat Calobra duidelijk een nieuwe weg in.

De wintercollectie bestaat uit vijf verschillende fietsjacks waarvan de eigenschappen bijna identiek zijn. Het verschil zit hem in de kleur van de jacks en het ontwerp van de goed ademende binnenzijde. Dankzij het gebruik van stretchmateriaal dat verschillende richtingen op rekt, zijn de jacks zeer flexibel.

Hierdoor is de Calobra Comfort lijn niet alleen geschikt voor op de racefiets, maar zeker ook voor op de gravelbike, waarmee je toch wat vaker soepeler wil bewegen over smalle en technische bospaadjes. Calobra laat met de nieuwe Comfort lijn zien dat fietsen tijdens de koude maanden comfortabeler is dan ooit!

Meer informatie?

Voor meer informatie over de nieuwe Calobra Comfort lijn kun je terecht op de website van Mantel. Wij zullen de kleding van Calobra voor jullie testen. Dus houd onze magazines en online kanalen in de gaten voor onze ervaringen met de kleding van Calobra. Losse uitgaven van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop, of word abonnee zodat je geen reviews en artikelen meer hoeft te missen.

 van