27-01-2013 - Nieuws, Wielrenblad

CAMPAGNOLO GRAN FONDO NEW YORK

In de voortzetting van de uitvoering van haar wereldwijde strategie, kondigde Campagnolo vandaag aan dat het een deal getekend heeft voor het worden van de hoofdsponsor van CAMPAGNOLO Gran Fondo NEW YORK. Dit evenement maakt deel uit van een brede strategie van het bedrijf om verder te groeien en wereldwijd bekender te worden.

De CAMPAGNOLO Gran Fondo NEW YORK, samen met de zeer succesvolle Granfondo CAMPAGNOLO ROMA, geeft fietsers over de hele wereld de kans om niet alleen een once in a lifetime wielerevenement te ervaren maar ook de mogelijkheid om in twee van de meest iconische steden in de wereld te fietsen.

New York, is het epicentrum van de moderne wereld, beroemd om innovatie, waar de meest prestigieuze bedrijven ter wereld streven naar een aanwezigheid op de markt. De stad lijkt de weg te markeren voor Campagnolo, die nog steeds investeert, en innoveert om te groeien tot een steeds groter bedrijf in de toekomst van het wielrennen.

In 2012 was de versie van de zeer succesvolle Granfondo CAMPAGNOLO ROMA en de CAMPAGNOLO Gran Fondo NEW YORK belooft te volgen in zijn voetsporen. Twee fantastische steden, twee fantastische races

Degenen die willen deelnemen aan CAMPAGNOLO Gran Fondo NEW YORK moeten zo snel mogelijk als Granfondo registrerenis er mogen 7000 deelnemers meedoen. Dit om de beste service en de meest memorabele ervaring mogelijk te garanderen.

 van