Cannondale Cargowagen Neo en Cannondale Wonderwagen: 2 nieuwe aanwinsten

Bij Cannondale begrijpen ze dat een ‘boost’ van elektrisch vermogen de rijervaring compleet kan veranderen. Daarom hebben ze een heel nieuwe serie e-bikes, voor transport én recreatie, ontworpen. Cannondale e-bikes zijn de perfecte mix van plezier en functie.

Deze e-bikes hebben betrouwbare aandrijfsystemen van industrieleiders zoals Bosch, die zorgen voor een soepele, krachtige en betrouwbare rit. Niet alleen dat, elke Cannondale e-bike is gebouwd om comfortabel en veelzijdig te zijn, zodat een fietsrit altijd zowel plezierigals praktisch. 

De nieuwste cargo e-bikes, de Cannondale Cargowagen Neo en Wonderwagen Neo, bieden eenvoudige oplossingen voor alledaagse uitdagingen. Van het vervoeren van kinderen tot het vervoeren van je spullen, deze fietsen zijn het antwoord. Cannondale’s Cargowagen Neo en Wonderwagen Neo zijn een uitstekend, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. In de stad rondrijden is nog nooit zo makkelijk geweest.

De Cannondale Cargowagen Neo is gebouwd om te vervoeren. Het aluminium frame is licht maar sterk waardoor de Cargowagen Neo stabiel, wendbaar en krachtig is. Met een totaal maximumgewicht van meer dan 200 kg kun je alles met een gerust hart verplaatsen, van kinderen tot vracht. Er zijn geweldige accessoires verkrijgbaar voor de Cargowagen Neo, zoals bagagedragers, fietstassen en meer. De Cargowagen Neo is verkrijgbaar van 4699 eurotot 5499 euro en is te vinden op hier op de site.

De Wonderwagen Neo is een fiets waar het hele gezin samen van kan genieten. Hij kan kinderen, boodschappen en bijna alles wat je maar wilt vervoeren. De fiets biedt veel bescherming en comfort voor kinderen en hun spullen. Hij heeft verschillende voorzieningen om ze veilig te houden. Met de kinderen voorin is er nog genoeg ruimte voor je spullen op de bagagedrager en de onderste bagagerekken. Een optionele regenhoes houdt kinderen of lading droog bij nat weer. Daarnaast is de Wonderwagen Neo uitgerust met veel andere gemakken, zoals heldere koplampen, spatborden, een ingebouwd frameslot en een parkeerstandaard. De Wonderwagen Neo is verkrijgbaar van6499 euro tot 7499 euro en is hier te vinden via de site.

Voor meer informatie over de Cannondale Cargowagen Neo kunt u hier terecht op de site van Cannondale

 van