16-02-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Cannondale Lab71 – Een nieuwe reeks topproducten

Met de introductie van LAB71 is een nieuwe reeks producten gelanceerd die aan de hoogste eisen voldoen en het hoogtepunt zijn van meer dan vijftig jaar innovatie, technologie en design in de wielersport. De combinatie van de meest geavanceerde materialen, gecombineerd met een selectie van de beste onderdelen en een unieke design maakt LAB71 frames en complete wielen tot de kroonjuwelen van Cannondale’s productlijn.

“LAB71 is een natuurlijke evolutie voor ons bedrijf – we stoppen nooit met beter worden,” zegt Henning Schroeder, Cannondale’s Senior Vice President of Product Development. “LAB71 is de plek waar we onze ingenieurs, ontwerpers en productmanagers de vrije hand geven om de fietsen te bouwen die ze willen. Deze fietsen zijn waar onze atleten en fans van dromen. Wij nemen onze snelste en meest innovatieve platforms en tillen ze naar het volgende niveau met de meest geavanceerde materialen, handgeselecteerde componenten, verfijnde afwerking en liefdevolle details.

Sinds 1971 staat Cannondale bekend om zijn innovatiegedreven DNA en daagt het voortdurend de status quo uit. Van de introductie van de aluminium revolutie in de jaren ‘80, tot wild iconische racefietsen en mountainbikes, tot waanzinnige prototypes en legendarische atleten en teams, Cannondale is de industrie vooruit blijven duwen en de regels blijven breken met zijn innovaties.‘’De LAB71 productportfolio is het beste van het beste van Cannondale,” zegt Richard Prenderville, Cannondale’s Chief Marketing Officer. “Elk LAB71 product is van hoge kwaliteit tot in het kleinste detail en ontworpen voor prestaties van wereldklasse.

Onze ontwerpers en ingenieurs weten dat elke finishlijn een nieuwe startlijn heeft. Bij LAB71 zien we dat ze het onmogelijke durven te doen en hun ongebreidelde passie voor ontwikkeling en creativiteit uitdrukken’’. LAB71 producten zullen te vinden zijn in alle Cannondale high-performance road, gravel, mountainbike en e-bike categorieën. Individuele modellen zullen beschikbaar zijn vanaf 1 maart 2023. Ga voor meer informatie over de gloednieuwe LAB71-collectie naar www.cannondale.com


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van