29-03-2023 - Nieuws

Cannondale LAB71 – Topstone Frameset

De gravel standaard is verhoogd. De LAB71 Topstone Frameset brengt de prestaties en mogelijkheden van het Topstone Carbon platform naar het volgende niveau. Waar de Topstone is gemaakt voor wie gek is op ver-dwalen, daar is de LAB71 Topstone gemaakt voor wie dat wil doen met oog voor de allerkleinste details. Met zijn speciale carbon-layup, uitgekiende frameconstructie en Kingpin-vering is dit de meest geavanceerde Topstone ooit – eentje die nóg sneller en lichter is en nóg meer dwaallust opwekt. Kortom, een waargeworden graveldroom.

Hoogtepunten

  • Series 0 Carbon constructie zorgt voor de lichtste Topstone ooit.
  • Kingpin geïntegreerde achtervering voor een zijdezachte rit en ongeëvenaarde tractie.
  • SAVE Carbon zadelpen voor extra comfort.

Oog voor detail

Bij LAB71 gaan we ook op esthetisch vlak tot het uiterste. Hoe beter je het frame van de LAB71 Topstone bekijkt, hoe mooier het wordt: de verfijnde afwerking en details zijn een lust voor het oog. Het enige wat het nóg mooier zou maken is een beetje modder.

Met het Kingpin-veersysteem heb je alle voordelen van een royale 30 mm achtervering, maar dan zonder het extra gewicht en complex gedoe van dempers. Het resultaat? Meer comfort, meer grip, meer plezier.

Lekker opladen

De Topstone is overal klaar voor. Het frame biedt volop ruimte voor alle tassen en accessoires die je nodig hebt voor een fietsvakantie of een lange rit. Met bevestigingspunten op en onder de onderbuis, op de zitbuis, de bovenbuis en aan beide vorkpoten heb je eindeloos veel opties om de Topstone precies zo in te richten als jij wilt.

Check voor meer informatie deze link of bekijk onderstaande video!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van