Cannondale lanceert Tesoro Neo X Speed

1 april om 15:00 uur, lanceert Cannondale de Tesoro Neo X Speed. Door het introduceren van Tesoro Neo X Speed voegt Cannondale een Speed Pedelec toe aan hun collectie. Hierdoor versterken zij het aanbod om nog meer bij te kunnen dragen aan het oplossen van de mobiliteitsvraagstukken in Nederland, Vlaanderen en natuurlijk ook in vele andere landen. De Tesoro Neo X Speed is voor veel mensen dé ideale oplossing voor het vervangen van de auto voor de fiets als vervoersmiddel, of zoals Cannondale zegt: ’’One Less Car!’’.

De Tesoro Neo X Speed is gebaseerd op de Tesoro Neo X. Dit succesvolle platform kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid wat betreft het meenemen van bagage en het rijden in alle weersomstandigheden en zijn robuuste frame, brede banden en verende onderdelen voor de meest ruwe ondergronden. 

Naast de reeds genoemde veelzijdigheid wat betreft het meenemen van bagage en het rijden in alle weersomstandigheden en zijn robuuste frame, grote wielen en brede banden, sterken remmen en verende onderdelen voor de meest ruwe ondergronden, zijn enkele andere onderscheidende kenmerken:

Het eenvoudig verdubbelen van je bereik

Het bereik van de accu van 652Wh is eenvoudig uit te breiden door dat het frame voorbereid is voor de montage van een extra accu.

Bosch Powered

De meest sterke motor van Bosch zorgt voor een natuurlijk voelende, stabiele en veilige rijervaring. Met een koppel van 85Nm en de mogelijkheid om je eigen vermogen tot 340% te boosten. 

Zichtbaarheid en veiligheid

Reflecterende details op het frame en de banden vergroten de zichtbaarheid en dus de veiligheid van de rijder. 

Aluminium meesterschap

Het frame is gemaakt met onze Smartform C1 constructie methode. Deze methode kenmerkt zich door dat wij gebruik maken onze jarenlange ervaring met het maken van aluminium frames. Dit zorgt voor dat de Tesoro Neo X Speed beschikt over een ongelofelijk licht en duurzaam frame met zeer prettige en kenmerkende Cannondale rijeigenschappen. De Tesoro Neo X Speed heeft een adviesverkoopprijs van € 6.199,- en is verkrijgbaar in de maten SM, MD, LG en XL.

Bekijk de fietsen van Cannondale op de website!


Voor meer E-bike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van ELEKTRIFIED!

 van