Cannondale lanceert twee gloednieuwe e-bikes

Cannondale Mavaro Neo 3

De Cannondale Mavaro Neo line-up is uitgebreid met de nieuwe Mavaro Neo 3. Deze stijlvolle e-bike bevat enkel kwalitatieve onderdelen, op de fiets geniet je hierdoor van het hoogste comfort en gemak. De Mavaro Neo 3 past naadloos in je dagelijkse routine. De fiets heeft een prachtig lichtmetalen frame en is uitgerust met Bosch’ nieuwste Smart System Performance Line aandrijving en bevat een 625Wh accu. 

– Vermogen: De gloednieuwe Mavaro Neo 3 wordt aangedreven door Bosch’ nieuwe Smart System Performance-aandrijving (75Nm). 
– Bereik: De 625Wh accu zorgt voor eindeloze ondersteuning. De Mavaro Neo 3 biedt trapondersteuning tot een maximumsnelheid van 25 km/u en kan tot 140 km afleggen op één lading. 
– Opladen: Het oplaadpunt van de Mavaro Neo 3 zit hoog op het frame waardoor hij gemakkelijk te bereiken is. De accu kan ook eenvoudig worden uitgenomen en los van de fiets worden opgeladen.
– eBike Flow App: Het Bosch aandrijfsysteem kan worden bediend en aangepast in de eBike Flow app, dit geeft een nog persoonlijke rijervaring.
– Handling: De Mavaro Neo 3 is voorzien van Cannondale’s nieuwe HeadShok verende voorvork. De unieke vork gebruikt naaldlagers voor een uitgebalanceerde vering.
– Zichtbaarheid: De Mavaro Neo 3 heeft een geïntegreerd dag-rijverlichting in het frame. Daarnaast is de fiets uitgerust met een krachtige Axa Blue Line 30Lux koplamp en een achterlicht. 
– SP Connect: De fiets is uitgerust met een stuurpen waarmee je gemakkelijk en veilig je telefoon op de stuurpen bevestigd. 
– Frameconstructie: De Mavaro Neo 3 is ontworpen met Cannondale’s premium constructie – SmartForm C2 Alloy frame. De Mavaro Neo 3 is verkrijgbaar in twee frame configuraties – een handige lage instap of de klassieke bovenbuis. 
– Prijs: €4499,-

Cannondale Tesoro Neo X 2

De gloednieuwe Cannondale Tesoro Neo X 2 voegt zich bij de Tesoro Neo X 1. De Tesoro Neo X is de sportieve e-bike voor woon-werkverkeer dat makkelijk overgaat in een fiets voor de stoere avonturier. De Tesoro Neo X 2 bevat Bosch’s nieuwste Smart System Performance Line aandrijving en een 625Wh accu. Met zijn 63mm verende voorvork is de Tesoro Neo X 2 klaar voor elke ondergrond. 

– Vermogen: De gloednieuwe Tesoro Neo X 2 wordt aangedreven door Bosch’ nieuwe Smart System Performance-aandrijving (75Nm). 
– Bereik: De 625Wh accu zorgt voor een eindeloos veel ondersteuning. De Tesoro Neo X 2 levert trapondersteuning tot een maximumsnelheid van 25 km/u en kan tot 140 km afleggen op één lading. 
– Bosch Performance: De nieuwe Bosch Performance Line-aandrijving helpt bij het leveren van natuurlijk aanvoelende ondersteuning. Met een maximum koppel van 75 Nm verhoogt hij het vermogen met 340%.
– Off-road voorbereid: Met zijn schokabsorberende 63 mm vork, stevige spatborden, bagagedrager, heldere voor- en achterlichten, breed stuur en de 10-versnellingen is de Tesoro Neo X 2 klaar om de ongebaande paden te verkennen.
– Frameconstructie: De Tesoro Neo X 2 is ontworpen met Cannondale’s premium constructie – SmartForm C2 Alloy frame. De Tesoro Neo X 2 is verkrijgbaar in drie frame soorten- een klassieke bovenbuis, een lage instap en een verlaagde bovenbuis. 
– Opladen: De oplaadpunt van de Tesoro Neo X 2 zit hoog op het frame waardoor hij gemakkelijk te bereiken is. De accu kan ook eenvoudig buiten de fiets worden opgeladen.
– eBike Flow App: Het Bosch aandrijfsysteem kan worden bediend en aangepast in de eBike Flow app, dit geeft een nog persoonlijke rijervaring.
– SP Connect: De fiets is uitgerust met een Intellimount stuurpen waarmee je gemakkelijk en veilig je telefoon op de stuurpen bevestigd.
– Prijs: €3799,-

Bekijk voor meer informatie de website van Cannondale.


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Word abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van