Cannondale Tesoro Neo Carbon

Cannondale presenteert zijn eerste carbon e-bike voor in de stad, de Tesoro Neo Carbon. De Tesoro Neo Carbon is anders dan al het andere op het fietspad. Hij is namelijk afgeleid van onze pro-level Synapse endurance racefiets. Zijn carbon frameset, krachtige Bosch aandrijving en de hoogwaardige onderdelen maken hem ontzettend scherp, licht (16 kg) en snel. Kies de hoogwaardige standaardversie of de nog geavanceerdere versie met draadloos schakelen. Hoe dan ook, je woon-werkverkeer zal nooit meer hetzelfde zijn.

Rider benefits

Race-technologie. Premium gevoel.
Met een carbon frameset die is afgeleid van onze pro-level Synapse endurance racefiets, is dit een serieus lichte en responsieve fiets. Scherpe rijeigenschappen en een sportieve zithouding helpen je om comfortabel en gecontroleerd door de straten te scheuren.

Bosch motor
De lichte maar krachtige Bosch Performance Line SX-aandrijving zorgt ervoor dat je gemakkelijk door jouw stad gaat en ver daarbuiten. Deze motor biedt een soepele, krachtige boost tot 25 km/u en ontkoppelt daarna naadloos voor moeiteloos trappen bij hogere snelheden.

Intelligent geïntegreerd
De Tesoro Neo Carbon ziet er gelikt uit, omdat hij dat ook is. Je vindt functies die zowel functioneel als esthetisch geïntegreerd zijn, zoals intern verlegde kabels, de accu (400Wh) die is ingebouwd in de onderbuis en een compact display waarmee je de instellingen tijdens het fietsen kunt bedienen.

Comfortabel stuur
Het rechte stuur is comfortabel en wendbaar en zorgt ervoor dat je een sportieve zithouding hebt zonder je rug te veel te belasten.

Scherp schakelen
SRAM Apex Eagle AXS 1x elektrisch schakelen op de Neo 1 en SRAM Apex Eagle 1x op de Neo 2 betekent een breed versnellingsbereik, minimaal onderhoud en perfect schakelen, elke keer weer.

Stevige banden
De 38mm Vittoria Terrone Zero banden rollen snel en soepel en zijn sterk genoeg om lekrijden in de stad en daarbuiten te weerstaan.

Accessoires
Meegeleverde voor- en achterspatborden houden het vuil van jou en je fiets af, zelfs bij slecht weer, en de bevestigingspunten achter zorgen ervoor dat je tot 8 kg per kant aan spullen kunt meenemen wanneer je maar wilt.

Verlichting
Als de zon ondergaat of zichtbaar zijn cruciaal is, helpen de krachtige Lezyne voor- en achterlichten je te zien en gezien te worden. Ze verbruiken minimale energie van de grote geïntegreerde batterij.

Fiets snel, stop snel
Ongeacht je snelheid en ongeacht het weer, de SRAM S-300 hydraulische schijfremmen kunnen je snel tot stilstand brengen.

Verder dan je standaard route
Een optionele range extender betekent dat je een 250Wh batterij aan je fiets kunt toevoegen, zodat je de lange weg naar huis kunt nemen.

Born from Racing
Het frame is gebaseerd op de Synapse endurance racefiets en uitgevoerd in verfijnde Series 2 carbonconstructie. Het resultaat is een woon-werkfiets die zelfs een profwielrenner zou doen glimlachen.

Prijzen en maten
De gloednieuwe Tesoro Neo Carbon is verkrijgbaar in twee modellen, Tesoro Neo Carbon 1 en Tesoro Neo Carbon 2, en in verschillende framematen. De Tesoro Neo Carbon is alleen verkrijgbaar met klassieke Toptube frame. De verkoopprijzen zijn €5.899 en €4999. Check de link voor meer informatie!

 van