Canyon Breakaway Sale 2018

De Tour karavaan is inmiddels alweer even onderweg. Ter gelegenheid van de grootste wedstrijd in onze sport biedt Canyon tijdens de Canyon Breakaway Sale maar liefst 26 dagen lang ongekende 24-uur deals op onderdelen, accessoires en kleding. Daarbovenop bieden ze ook kortingen op geselecteerde fietsen. Waarmee je ook rijdt, zorg dat je goed uitgerust bent en spring op de fiets! 

Tot en met 29 juli heeft het Duitse merk dus dagelijks mooie kortingen op accessoires en een brede selectie van de fietsen, zo is er sprake van kortingen tot maar liefst €1000,- in de Canyon Breakaway Sale. Dagelijks verschijnen er nieuwe aanbiedingen van uiteenlopende accessoires online, van kleding tot wielen. Zowel op het gebied van wielrennen als mountainbiken.

Een kleine selectie uit fietsen met zeer interessante kortingen: de Ultimate CF SL 9.0 ETAP is €1000,- afgeprijsd, de Aeroad CF SLX Disc 9.0 Di2 met €500,- korting en de Endurace CF SL Disc 8.0 met €300,- korting. Voor meer informatie en aanbiedingen kun je terecht op de website van Canyon.

 

 van