16-06-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Canyon Inflite 2021 modellen verkrijgbaar: tweevoudig wereldkampioen

Namen zoals Mathieu van der Poel en Ceylin del Carmen Alvarado hebben natuurlijk geen introductie nodig. Deze twee huidige Wereldkampioenen Cyclocross beheersten het seizoen van 2019-2020 en mochten uiteindelijk de felbegeerde regenboogtrui aantrekken in Duebendorf, Zwitserland.

Nu kunnen alle cyclocross fans, van doorgewinterde atleten tot enthousiaste beginners, genieten van dezelfde performance met de nieuwe Canyon Inflite 2021 modellen. Zelfs in de kleuren waarmee MVDP zijn wereldtitel won in Deubendorf!

Sinds de lancering in 2018 is de Canyon Inflite opgeklommen tot de meest dominante bike in het circuit. Zijn uitzonderlijke performance wordt bevestigd door goede testresultaten en design awards. In 2021 komt de Inflite terug met nieuwe afmontages en kleurstellingen. Met pro replica designs bij de CF SLX, CF SL én AL SLX modellen waant iedere crossfan zich meteen in de koers.

Alle modellen beschikken over de bekende Inflite-geometrie met de opmerkelijke “knik”. Naast dit opvallende kenmerk wordt de fiets getypeerd door de uitstekende flexibiliteit van de zadelpen, het scherpe stuurgedrag, de stijve en robuuste constructie, een wielmaat die op de framemaat is afgestemd en tubeless-ready wielen en banden. Tot slot is het frame zo ontworpen om minder modder op te hopen, waardoor de fiets ook de meest modderige parcoursen perfect de baas is.

Meer informatie?

De Canyon Inflite 2021 modellen zijn beschikbaar vanaf dinsdag 16 juni in acht framematen (3XS-2XL). Het aanbod start bij de aluminium Inflite 5 (€1.599) en loopt door tot de Inflite CF SLX 9 Team (€4.499). Ga voor meer informatie naar de website van Canyon.

Verder lezen?

In Wielrenblad #5 2017 hebben wij een eerdere uitvoering van de Canyon Inflite getest, deze review kun je hier terug lezen. Houd onze kanalen in de gaten voor onze ervaringen met de nieuwe Canyon Inflite 2021 modellen.

 van