13-06-2024 - Mountainbiken, Nieuws

CANYON LANCEERT CLLCTV RIDEABLE STREETWEAR KLEDINGCOLLECTIE

Canyon heeft de lancering aangekondigd van zijn allereerste CLLCTV streetwear collectie, met twee initiële drops bekend als de Core collectie en de Concrete College collectie. Gemaakt om overal gedragen te worden, van bosrijke paden tot de straten van de stad, is de Canyon CLLCTV Streetwear kleding ontworpen om draagbaar, duurzaam en veelzijdig te zijn.

Vandaag gelanceerd, omvatten deze twee collecties broeken, t-shirts, hoodies, jassen en nog veel meer. De stukken zijn gemaakt om iedereen die zich identificeert met de fietscultuur te verenigen onder de CLLCTV-vlag

In tegenstelling tot de meeste streetwearlijnen is het de functionaliteit die deze collecties doet opvallen, dankzij geavanceerde vezels zoals Muru en T400 die de duurzaamheid en betrouwbaarheid verbeteren.

Elk draagbaar ontwerp is bedacht door de in Koblenz gevestigde ontwerper TOME, met comfort en pasvorm als prioriteit, zodat elk stuk zich kan aanpassen aan een reeks situaties, zowel op als naast de fiets.

“Ik liet me inspireren door de subculturen van het verleden bij het creëren van de CLLCTV streetwear en wilde toekomstige trends en functionaliteit combineren met kwaliteitsmaterialen. CLLCTV heeft een ziel uit de jaren ’90 met een futuristisch hart dat mensen verbindt met een direct herkenbare straatuniform.” – TOME, ontwerper van CLLCTV Streetwear kleding.


Hier bij Canyon stopt onze passie voor rijden niet wanneer we van de fiets stappen. Of we nu de trails op gaan of het stadsleven in duiken, we hebben uitrusting nodig die zowel robuust als draagbaar is voor het dagelijks leven. Daarom hebben we onze draagbare streetwearcollectie ontworpen—high-performance kleding voor de trails, straten en alles daar tussenin.

Onze nieuwe streetwearlijn is geïnspireerd op de jaren ’90 met een moderne twist en draait helemaal om het combineren van retro vibes met vooruitstrevend design. Net als onze fietsen is deze kleding ontworpen om alles aan te kunnen wat de dag op je pad brengt.CANYON’S GLOBAL CLLCTV

Canyon’s CLLCTV was bekend als de naam van het raceteam van het merk, maar nu breidt Canyon de CLLCTV-richting uit. Deze streetwearcollecties zijn gemaakt voor iedereen die hun liefde voor fietsen, goede tijden en avontuur wil laten zien.“Onze visie is om het ultieme streetwearmerk te worden voor jonge rijders en daarbuiten, door hun levensstijl en passie voor avontuur te combineren met rijden en street fashion.”

In de kern is dit een viering van het perfectioneren van de basis. Een zorgvuldig samengestelde collectie van garderobe-essentials die resoneren met een groep mensen over de hele wereld. Geïnspireerd door de jaren ’90 en met een blik op de toekomst, spreekt CLLCTV-kleding zowel degenen aan die het de eerste keer hebben meegemaakt als degenen die nu de renaissance omarmen.CORE COLLECTION

De Core-collectie bestaat uit 15 stukken, waaronder t-shirts, jassen, fleeces, hoodies, lange mouwen, broeken, petten en sokken. Core creëert een verhaal waarbij elk kledingstuk niet alleen een modeverklaring is, maar ook een getuigenis van duurzame vakmanschap, biedend een onderscheidende fusie van straatstijl en ongeëvenaarde duurzaamheid.

“Je kunt CLLCTV dragen en vertrouwen dat het goed zal zitten en geschikt is voor stiekeme ritjes door de straten.”Voor meer informatie over de collectie van CANYON, neem een kijkje op de website.

Klik hier voor meer nieuws!

 van