16-05-2023 - Mountainbiken, Nieuws

Canyon presenteert de Strive: ON

De Strive: ON is ontworpen voor de zwarte stages van E-Enduro races en biedt de kracht en precisie op beklimmingen in combinatie met snelheid en handling in afdalingen. De progressieve geometrie, gedoseerde 160 mm demper en raceklaar carbon frame zijn ontworpen rondom de Bosch Performance Line CX & RX motoren. Deze hebben een piekvermogen van 600 Watt, een directe motorreactie en aanhoudende koppelafgifte.

Met de grote 625 of 750 Wh accu’s bieden we de keuze om te gaan voor een lager gewicht of groter bereik, afhankelijk van je doel voor die dag. De mullet wielsetup combineert een laag zwaartepunt en veel stabiliteit bij hoge snelheden om de fiets wendbaar te houden in de krappe secties van de wedstrijden. Al is hij gemaakt voor races, de Strive: ON zal de favoriet zijn van alle snelheidjunkies.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van