27-05-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Canyon Signature Pro wielershirt


Het Canyon Signature Pro wielershirt staat garant voor maximale prestaties en optimaal draagcomfort. Met deze strak vormgegeven, race-fit jersey rijd je er voortaan altijd stijlvol bij. Het shirt is bovendien ontwikkeld om jou te helpen persoonlijke records en andere topprestaties te bereiken. Maar ook als je iets minder hard rijdt zul je alsnog de aandacht trekken in deze flitsende wielershirts!

Naast een strakkere pasvorm biedt het Canyon Signature Pro wielershirt ook een aerodynamisch voordeel door gebruik te maken van de Neoair materiaal in de mouwen. Dit is een lichtgewicht en technisch materiaal dat speciaal is ontwikkeld om de luchtweerstand te verminderen.

Ook is er gebruik gemaakt van Microsystem Airplus, een ademende stof die is ontwikkeld voor optimale regulatie van lichaamstemperatuur. De ritssluiting over de volledige lengte is voorzien van bescherming, om irritatie en andere ongemakken te voorkomen.

Het Canyon Signature Pro wielershirt heeft drie achterzakken voor voldoende opbergruimte. De reflecterende details zorgen er bovendien voor dat je goed zichtbaar bent tijdens jouw rit!

De Canyon Signature Pro wielershirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Voor meer informatie over het Canyon Signature Pro wielershirt kun je terecht op de website van Canyon.

 van