28-09-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Canyon’s nieuwe service locatie in Eindhoven

Met een gloednieuwe vierde Canyon Factory Service tilt de wereldwijde fietsfabrikant haar klantgerichtheid en service naar een volgend niveau.

Als direct-to-consumer merk heeft Canyon Bicycles altijd een sterke en persoonlijke relatie met haar klanten en fans gehad. Canyon is constant bezig met het uitbreiden en verbeteren van het aanbod persoonlijke klantenservice naast de uitgebreide mogelijkheden van digitale tools. De gloednieuwe Canyon Factory Service (CFS) locatie in Eindhoven is een extra persoonlijk contactpunt voor Canyon rijders en fietsfans die in Nederland en omstreken wonen. Hier kunnen klanten terecht voor service, reparaties en het ophalen van fietsen.

“Met de opening van de nieuwste Canyon Factory Service vestiging in Eindhoven benadrukken wij onze klantgerichte aanpak – het ondersteunen en servicen van onze rijders, het voldoen aan hun wensen voor een geweldige rijervaring met welke Canyon fiets dan ook”, aldus Canyon CEO Nicolas de Ros Wallace.

De Factory Service vestiging in Eindhoven komt als aanvulling op de eerste servicewerkplaats in de showroom van Canyon in Koblenz, Duitsland. Andere service touchpoints bevinden zich in de showroom van Canyon.US in Carlsbad (Californië) en in Rotselaar (België), waar in september 2022 een Canyon Factory Service vestiging werd geopend. Wie niet in de buurt van één van deCanyon locaties woont, kan gebruik maken van één van de meer dan 300 Affiliate Service Partners in verschillende landen. Het concept van decentrale service locaties berust op de goede en betrouwbare samenwerking met deze lokale fietsenmakers, die klaar staan om Canyon klanten te bedienen.

Een persoonlijk aanspreekpunt voor de behoeften van klanten: onderhoud, New Bike pick-up en advies:
Bij de nieuwe Canyon locatie in Eindhoven kunnen klanten nu profiteren van de persoonlijke service van het merk. Het onderhoud en reparatie van de fiets staat centraal in dit concept, evenals de beschikbaarheid van reserveonderdelen en garantieondersteuning. Een team van lokale experts zorgt voor deze functies en biedt rijders persoonlijke assistentie.

Bovendien kunnen klanten uit Nederland en omgeving er nu voor kiezen om hun nieuwe fiets tijdens de online aankoop af te halen bij Canyon Factory Service in Eindhoven. Tijdens deze afspraak ontvangen zij hun volledig afgemonteerde fiets, voorzien van eventueel bestelde accessoires, helemaal rijklaar. Een gespecialiseerd Canyon teamlid zorgt voor een persoonlijke afstelling van de fiets en een uitleg over alle essentiële en innovatieve eigenschappen van de fiets.

Voor klanten die op zoek zijn naar de juiste maat, ondersteunt het Canyon team met een persoonlijke Perfect Positioning System meting om de perfecte maat voor de fiets van hun keuze te bepalen.

Maarten Verhoeven, Market Manager Canyon Nederland: “Met Canyon Factory Service in Eindhoven willen we een inspirerende ontmoetingsplek creëren voor onze klanten en fans en iedereen die net zo van fietsen houdt als wij. Het Eindhovense team is enthousiast en kijkt ernaar uit om een diverse community van rijders te verwelkomen.”

Kom voor een kijkje in Canyon’s nieuwe Factory Service naar de Kalverstraat 76, 5642 CJ Eindhoven, geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00-17.00 uur. Voor meer informatie kunt u hier terecht op de website

 van