19-03-2021 - Mountainbiken, Nieuws

Cape Epic maakt plaats voor de N-Epic: Thijs Al en Maarten Tjallingii rijden de Nederlandse Epic

Thijs Al en Maarten Tjallingii, in 2004 streden ze tegen elkaar voor het Olympische ticket Mountainbike voor de Zomerspelen in Athene. Deze maand zouden ze samen starten in de Cape Epic, niet tegen elkaar, maar samen strijden voor de winst bij de Masters. 

Zouden ja, COVID19 heeft het evenement doen verplaatsten naar oktober van dit jaar. Maar geen Epic is geen optie voor beide mannen. Samen rijden ze van 21 t/m 28 maart acht hele vette etappes door Nederland. De N-Epic is een feit. En omdat iedereen in deze tijd hunkert naar fietsdoelen, epische ritten en fietskameraadschap roept Trek Benelux iedereen op om mee te doen!

Hoe doe je mee?

Fiets tussen 21 maart en 28 maart één, twee of net als Maarten en Thijs acht epische ritten op je mountainbike. Solo of met een fietsmaatje. Hoe je jouw rit zo episch mogelijk maakt is aan jou. Rijd jouw langste rit ooit, je favoriete trail in topsnelheid of zoveel mogelijk dagen achter elkaar. Uiteraard zijn er hele dikke prijzen te winnen. Maak onderweg epische foto’s, post ze op Instagram en laat ons weten wat jouw rit zo episch maakte. Post jouw foto’s met de hashtag #Nepic8 én tag @trekbikesbenelux. Ga naar de blog van Trek Benelux en bekijk de fantastische prijzen die je kunt winnen.


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van