09-03-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Carrera vouwbare Crit helm nu ook waterbestendig

Carrera vouwbare fietshelmen zien we inmiddels meer en meer voor dagelijks gebruik, dankzij de ervaringen van de gebruikers van deze trendy helmen zijn de nieuwste modellen weer doorontwikkeld. Zo is de Carrera Crit ontstaan en ook de Crit WP (waterproof).

De collectie is gericht op fietsers die op pad gaan en houden van stijl en comfort. De Foldable Crit is een high-end helm met nieuwe lichtere ribben structuur, de helm heeft een breder frontaanzicht die het nog beter mogelijkheid maakt een zonnebril te integreren, en een afneembaar vizier.

Het flexibele frame aan de binnenzijde past zich aan de vorm van het hoofd aan, wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Wanneer de helm opgevouwen is bespaart dit 20% ruimte en past hij makkelijk in je tas, hier kun je de meegeleverde riem voor gebruiken die ook weer dienst kan doen als “broekklem”.

Het ontwerp van de Foldable Crit biedt de best mogelijke ventilatie, de openingen over de hele lengte van de helm laten de lucht makkelijk door en zorgen voor de koeling die het hoofd droog en fris houden. De Foldable Crit helm is er nu al vanaf 129,00 euro, en hij is verkrijgbaar in een matte afwerking en met vizier in rood, lime, blauw, wit en zwart, en twee glans versies in zwart en wit, zoals op de afbeelding hierboven te zien is.

Wanneer het regent, benutten fietsers de extra bescherming van de Foldable Crit WP (waterproof). De zwarte wax editie heeft een waterdichte cover met een riband thermocool voering om het hoofd te beschermen tegen regen. Zoals alle vouwbare Carrera helmen is de Crit ook gecertificeerd met CPSC en EN1078.

Voor meer wielerproducten bezoek je ons op Facebook.

 van