11-07-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Castelli introduceert de nieuwe Idro Jacket

Castelli en W.L. Gore introduceren een nieuwe producttechnologie dat een ongeëvenaard niveau van bescherming tegen de regen biedt. Deze technologie wordt gebruikt in de Idro Jacket. De Idro is op een dusdanige manier ontwikkeld dat het gemakkelijk op te bergen is in een achterzak. Geen excuses meer om ongewapend je fietstocht te beginnen bij verwachte neerslag!

De Gore-Tex Active technologie die gebruikt wordt is een nieuwe, innovatieve weefselstructuur die bestaat uit slechts twee materiaallagen in plaats van de gebruikelijke drie. De buitenste laag wordt volledig geëlimineerd zodat er een volledig waterdichte constructie ontstaat. Het membraan is ademend en het geheel weegt slechts 123 gram (L).

Castelli-idro-jacket

De Idro Jacket is speciaal ontworpen voor de renners die een maximale prestatie willen leveren én gewapend willen zijn tegen veranderende weersomstandigheden.

De Idro Jacket beschikt onder andere over een waterdichte YKK waterproof Vislon rits, getapete naden en reflecterende elementen voor extra visibiliteit. Een rits op de rug zorgt voor extra ventilatie, en om gemakkelijk toegang te hebben tot de achterzakken van je jersey. Tot slot zorgt de anatomische snit ervoor dat deze niet gaat wapperen in de wind.

Wielrenblad_Bannertje

 van