12-07-2011 - Surfen, Nieuws

Chicky Clinics 2011

Deze zomer organiseert Nikita weer de Chicky clinics Summertour!! Van juni tot en met september zullen er clinics plaatsvinden in Nederland. Deze zomer kun je leren wakeboarden, surfen, skateboarden en kite-surfen. Nieuw dit jaar zijn de clinics SUPPEN en je kunt een clinic volgen om je eigen (skate)longboard te maken! De clinics zijn niet alleen voor beginners, je kunt ook meedoen aan de clinics als je al ervaring hebt en graag je skills wilt verbeteren. Girls, fun and learn riding! Dat is waar het om gaat! Nikita en Vans zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag niet naar huis gaat met lege handen!

Naast de Summertour organiseren wij deze zomer ook Chicky clinics Summercamp!! Nadat wij afgelopen maart een supertoffe week hebben gehad in de sneeuw van Mayrhofen met alle chicks, hebben we besloten om ook een Summercamp te organiseren. Waarbij we niet alleen kunnen shredden op de gletsjer, maar ook kunnen genieten van de zomerzon! Dat betekend chillen aan het zwembad, trampoline springen, mountainbiken, golfen, skateboarden, leuke feestjes en nog heel veel meer! Iedere zomer komt heel snowboardend en skiënd Europa bij elkaar in Les deux alpes om van deze omstandigheden te kunnen genieten!

Van 15 t/m 24 juli kun je mee shredden op de gletsjer van Les deux alpes!! Skiër of boarder. In de ochtend krijg je van maandag t/m vrijdag freestyle clinics van het NL Nikita team en in de middag kun je heerlijk genieten van de warme zomerzon in je bikini aan het zwembad! Zon en sneeuw, wat wil je nog meer?!

Check voor meer info en inschrijven onze website: www.chickyclinics.com

 

 van